Setari Cookie-uri

Ritual de infrumusetare pentru mireasa

Cu putina rabdare si un pic de timp sacrificat, vei arata precum o printesa in ziua nuntii. Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la cateva tehnici de infrumusetare si sa te lasi pe mana specialistilor!

Ritual de infrumusetare pentru mireasa

Orice mireasa trebuie sa fie aranjata din cap si pana in picioare, sa nu ii stea o suvita "hais" si una "cea", sa nu aiba nici cea mai mica cuta pe rochie, manichiura sa fie impecabila, iar machiajul simplu dar spectaculos.

Ritualul de infrumusetare al miresei incepe cu mult timp inainte de nunta, mai exact cu aproximativ sase luni.

foto mireasa frumoasa sursa shutterstock

Bineinteles ca o mireasa se pregateste pentru ziua cea mare cu un an inainte cand vrea sa mai slabeasca un pic pentru ca rochia de mireasa sa ii pice cat mai bine, iar pozele de nunta sa fie fabuloase.

In timp ce viitoarea mireasa alearga pe banda de isi da sufletul pentru cateva calorii consumate, cu siguranta se gandeste ce tratamente faciale sa isi mai faca pentru ca tenul sa ii fie ca de portelan in ziua nuntii.

Citește și:

Acestea fiind spuse sa le luam pe rand si sa vedem ce este de facut:

1. Ingrijirea tenului

Saloanele de infrumusetare ne ofera o paleta larga de servicii in acest caz. De la tratamente pentru iluminarea tenului, la masaje faciale si tratamente minune cu aur sau caviar, toate sunt special destinate unui ten perfect.

2. Ingrijirea corporala

Aici intervin saloanele de specialitate care cu ajutorul aparatelor si cremelor minune ne transforma trupul in doar cateva sedinte astfel incat sa aratam cat mai bine in ziua nuntii. Prin intermediul aparatelor putem chiar scapa de cativa centimetri in plus.

3. Ingrijirea parului

O simpla coafura in ziua nuntii nu este suficienta pentru ca parul nostru sa arate ca in reviste. Acesta trebuie si el ingrijit cu ceva timp inainte de ziua cea mare. Slava domnului ca saloanele ne ofera o gama larga de servicii care includ produse profesionale astfel incat parul nostru sa arate mai bine decat cel al Ilenei Cosanzeana.

Citește și:

4. Manichiura-Pedichiura

3…2…1 START! Mai sunt doar cateva zile pana la nunta, iar manichiura si pedichiura trebuie sa arate impecabil asa ca fa-ti din timp o programare la unul dintre cele mai bune saloane din oras pentru ca tu sa arati cat mai bine in ziua nuntii.

Acestea fiind spuse…Nunta de vis iti doresc!

foto prima pagina decoratiune de nunta sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.