Setari Cookie-uri

VIDEO: Tunelul dragostei - Cea mai romantica cerere in casatorie

Fiecare femeie viseaza la o cerere in casatorie spectaculoasa, dar niciodata nu este pregatita cu adevarat pentru acel moment frumos din viata ei! Barbatii pana la urma stiu cum sa ne faca sa ne topim si sa ii acceptam alaturi de noi pentru totdeauna!

Brad si Emily traiesc o frumoasa poveste de dragoste si asta o sa vedeti si in clipul de mai jos. El are convingerea ca ea este sufletul lui pereche si ca are "acel lucru" care il face sa se indragosteasca in fiecare zi mai mult.

Convins ca o iubeste neconditionat si ca dragostea ii este impartasita a pus la cale o cerere in casatorie emotionanta.

Brad a luat-o pe Emily la o plimbare romantica in parc. Acolo erau toti prietenii lor care cantau melodia preferata a amandurora si au pus in actiune o sceneta deosebita.

S-au plimbat pe aleea dragostei, au trecut prin tunelul dragostei ai au ajuns pe plaja unde pe Emily o asteptau biletele pline de amintiri frumoase ce o conduceau la locul unde avea sa fie ceruta in casatorie.
Acolo era amenajat un monitor unde era pregatita o inregistrare cu cererea in casatorie realizata cu ajutorul parintilor si a prietenilor.

Citește și:

In timp ce Emily era coplesita de emotii si lacrimile de fericire nu se mai opreau, Brad era in spatele ei asteptand sa se intoarca si sa o ceara de sotie.

Petrecerea de logodna deja anuntata a fost sarbatorita pe malul marii intr-o atmosfera romantica si emotionanta.

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.