Setari Cookie-uri

Horoscop senzual: Top 3 zodii de barbati care stiu sa faca dragoste

In viziunea femeilor, masculinitatea contemporana inseamna si stiinta de a adauga mai mult romantism in relatia de iubire si implicit, in ceea ce priveste contactul intim. Nimic nu este mai frumos pentru o femeie decat sa se simta iubita si dorita cu adevarat.

1. Barbatul Pesti


Barbatul pesti este recunoscut aproape in mod unanim ca fiind unul dintre cei mai iubitori si romantici barbati.

Pestii au o viata interna foarte imaginativa, poetica. Barbatul pesti este o fire senzuala, iar senzualitatea si-o manifesta din toate punctele de vedere: felul cum te atinge, felul cum iti vorbeste sau cum te priveste. De fapt, pentru un barbat pesti nu exista o diferentiere clara intre a face dragoste, a face sex si a fi romantic. Barbatul pesti idealizeaza iubirea, iar pentru ei, sexul este expresia ultima a iubirii.

Atunci cand face dragoste, un barbat pesti isi deschide sufletul fata de femeia pe care o iubeste.
Este un amant remarcabil, datorita sensibilitatii sale. El emana un tip de masculinitate pe care multe femei o agreeaza. El este sensibil si are capacitati empatice unice, ce il ajuta sa fie foarte atent la nevoile femeii. El vrea sa ii faca placere partenerei sale, din toate punctele de vedere. A face dragoste cu un barbat pesti te apropie de experiente unice, chiar spirituale.

Citește și:

El este maestrul unei lumi pline de fantezie, care te invaluie si te cucereste iremediabil. Alaturi de un barbat pesti asteapta-te ca vei patrunde intr-o lume a senzualitatii carnale si a atingerilor pasionale.

2. Barbatul Taur


Barbatul Taur este in viata de zi cu zi caracterizat de o anume doza de egoism, insa nu este cazul atunci cand vine vorba despre sexualitate!

Venus, zeita care patroneaza Zodia Taurului, aduce in viata acestor barbati nevoia de frumos, de pasiune arzatoare. Niciun alt barbat nu stie sa aprecieze mai bine feminitatea celei de langa el – formele ei senzuale, buzele si vocea ei. Este un amant deosebit care stie ce vrea si care in acelasi timp este foarte atent la nevoile partenerei sale.

Citeste articolul integral pe Garbo.ro

Sursa foto interior: Shutterstock

Sursa foto prima pagina: Depositphotos

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.