Setari Cookie-uri

5 Semne care iti arata ca relatia ta va dura o vesnicie

Esti fericita alaturi de partenerul tau? Va ganditi amandoi la un viitor comun? Sunt doar cateva dintre semnele care iti arata ca relatia voastra va dura o vesnicie.

Ai o relatie fericita cu partenerul tau, dar crezi ca asa va fi pentru totdeauna? Chiar crezi ca sunteti suflete pereche si ca nimic niciodata nu o sa va desparta? Ei bine, daca vrei sa te convingi o data si pentru totdeauna de lucrul asta iata ce trebuie sa ai in vedere:

1. Nu crezi in suflete pereche

Crezi in vorbe de genul "ce ti-e scris in frunte ti-e pus" sau "care-o fi sa fie al tau nici apa nu-l ia"? treaba nu sta chiar asa si nu hotaraste nimeni inca inainte sa ne nastem cu cine avem sa ne maritam si sa ne impartasim restul zilelor. Totul in viata depinde de alegerile pe care le facem si asta nu poate sa o infirme nimeni. O iubire care sa dureze la nesfarsit presupune sacrificiu din partea ambilor parteneri si implicare.

foto: cuplu, Shutterstock

2. Esti o persoana mai buna alaturi de el

Si nu ma refer aici ca o sa incepi sa faci gesturi de caritate si sa ajuti copiii din Africa sau sinistratii de la noi din tara. Esti o persoana mai buna in sensul in care tu ai evoluat si te-ai schimbat in bine. Ai mai multa incredere in tine, esti mai fericita si mereu cu un zambet pe buze. Ai inceput sa vezi si partea plina a paharului pe care pana acum o cam ignorai.

Citește și:

3. Visati impreuna la un viitor comun

Asta nu inseamna ca traiti cu iluzii despre un viitor stralucit in care voi o sa aveti o familie perefecta, iar la batranete o sa va plimbati tinandu-va de mana prin parc. Insa sunteti pe aceeasi lungime de unda si cand va ganditi la viitor va vedeti unul langa celalalt facand impreuna toate lucrurile care va plac.

4. Sunteti mai fericiti unul langa celalalt

Pentru ca va iubiti si de asemenea iubiti sa petreceti timp impreuna!


5. Invatati reciproc lucruri noi

Tu poti sa furi un pic din meseria lui daca ti se pare interesanta, el poate sa fure un pic din mesaria ta. Sau mai bine gasiti un numitor comun astfel incat sa lucrati impreuna la un proiect pe care sa il dezvoltati pe parcursul timpului pana il aduceti la rangul de afacere de cuplu, ulterior de familie.

Foto prima pagina: cuplu fericit, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.