Setari Cookie-uri

Cum sa petreceti Ziua Indragostitilor intr-un mod special

Tu cum ai de gand sa petreci Ziua Indragostitilor?

Vine Ziua Indragostitilor si voi inca nu stiti ce sa faceti? Nu mai sunteti la inceputul relatiei si parca farmecul inimioarelor de plus si al bomboanelor de ciocolata a pierit de mult. Si totusi vreti sa sarbatoriti aceasta zi asa cum se cuvine, dar vreti sa faceti asta intr-un mod special, in felul vostru stiut numai de voi.

Chiar daca acum formati o familie asta nu inseamna ca trebuie sa uitati sa va bucurati de micile sarbatori ce au ca scop celebrarea iubirii asa ca noi avem cateva propuneri speciale pentru voi.

foto: cuplu la cina, Shutterstock

Cina romantica pe bloc

Stiu ca poate ti se pare absurd sa iei cina pe acoperisul blocului si te gandesti ca o sa ingheti de frig, dar aceasta imagine imi aduce aminte de o scena superba din filmul Kate si Leopold, un film absolut superb. Merita sa faci asta cel putin o data.

Cina romantica la un hotelul de gheata

Citește și:

Fie ca este hotelul din tara noastra, fie ca este un alt hotel din gheata cu siguranta va fi o experienta de neuitat, iar dragostea voastra cu siguranta va incerca sa topeasca gheata. Ce zici? Incercati o astfel de experienta?

Vizitarea locului in care v-ati cunoscut

Ce poate fi mai frumos decat sa va aminti de ziua si locul in care v-ati vazut pentru prima oara? Si ce daca este o cafenea uitata de lume intr-un colt de cartier? Este locul vostru, acolo sunt emotiile, amintirile si trairile primei intalniri asa ca nu ezitati sa petreceti acolo seara indragostitilor.

Un film special si o sampanie buna

Si cand spun un film special ma refer la un film in care voi sunteti progatonistii. Cum sa faci asta? simplu: aduna toate pozele cu voi si mergi cu ele la un specialist. Spune-i ce iti doresti si cu singuranta iti va monta un film superb pe care sa il vizionati de Ziua Indragostitilor. Nu uita de sampania buna despre care vorbeam mai devreme si o lenjerie cat mai incitanta.

Citește și:

Foto prima pagina: cana cu flori si inimioare, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.