Setari Cookie-uri

10 Motive sa mergi la Targul de nunti Ghidul Miresei Februarie 2014

Ai cel putin 10 motive pentru care nu trebuie sa ratezi Targul de nunti Ghidul Miresei Februarie 2014!

Comunicat de presa

1. Este cel mai mare targ de nunti din Romania datorita suprafatei de expunere de aproape 10.000 de mp.

2. Editia de iarna 2014 prezinta cea mai complexa oferta de nunta care te va scuti de nenumarate zile de cautari pe internet sau multe saptamani petrecute in magazine; peste 300 de firme din domeniu iti vor expune cele mai tentante oferte pentru noul sezon.

3. Vei avea ocazia sa iti alegi rochia sau costumul de mire din timp si din cele mai noi colectii eliminand astfel asteptarea si emotia provocata de lichidarile de stocuri.

4. Este pentru prima oara cand la un targ de nunti sunt prezente peste 10 firme cu oferte pentru costumul de ceremonie.

5. Ti-am pregatit multe suprize, concerte, cadouri, concursuri din ora in ora, Tombola Ghidul Miresei si premii in valoare de peste 10.000 euro.

6. Peste 55 de firme cu oferte rochii de mireasa si ocazie; peste 90 de saloane de nunta si restaurante; la fel de multe agentii de decoratiuni, oferte pentru de accesorii de nunta, foto – video, muzica si tot ce tine de organizarea unei nunti.

Citește și:

7. Targul are loc in Cupola Romexpo, intr-o zona centrala si usor accesibila transportului.

8. Ai si optiunea de a alege servicii sau oferte exotice si inedite de la papioane de sticla la decor cu pesti.

9. Orice model de rochie, costum, verigheta, invitatie sau propunere de decor, poate fi 100% personalizat si adaptat bugetului tau, atata timp cat te implici activ in discutiile cu expozantii.

10. Pe scena Targul Ghidul Miresei din Cupola Romexpo Bucuresti vor sustine concerte cele mai populare trupe si cele mai in voga vedete din domeniu. Ii vei putea contracta direct in cazul in care iti doresti cea mai completa ofertă muzicala pentru nunta ta.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si detalii despre editia de iarna 2014 a Targului de nunti Ghidul Miresei va invitam sa ne urmariti pe pagina www.facebook.com/GhidulMiresei sau pe www.twitter.com/GhidulMiresei.

Citește și:

Mai multe informatii despre program, bilete, firmele si ofertele prezentate de acestea la targ regasiti si pe www.TargulGhidulMiresei.ro la categoriile aferente.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.