Setari Cookie-uri

Pas cu pas spre o nunta de vis cu Ideal Mariaj

Cea mai prestigioasa revista dedicata mireselor din Romania

Comunicat de presa

Cea mai prestigioasa revista dedicata mireselor din Romania, Ideal Mariaj te invita la cea de-a noua editie a Expo Ideal Mariaj, desfasurat intre 21 si 23 februarie la Palatul Parlamentului! Eveniment cu traditie si sustinere exclusiva ARCIN (Asociatia Romana a Companiilor din Industria Nuntilor, Expo Ideal Mariaj te asteapta cu peste o suta de expozanti cu cele mai noi colectii din 2014, idei si solutii complete, oferte promotionale, dar si mari reduceri.

In cadrul Expo Ideal Mariaj sunt prezentate ultimele tendinte in materie de rochii de mireasa create de designeri romani, dar si importante branduri internationale. Nu vor lipsi costumele pentru miri, bijuteriile, machiajul si coafura, invitatiile si marturiile, aranjamentele florale, cadourile, destinatiile pentru luna de miere, agentiile organizatoare, casele de productie audio si video, companiile de inchirieri limuzine, locatiile pentru ziua cea mare si nici cei mai buni instructori de dans!

Citește și:

Expo Ideal Mariaj ramane cel mai important si complet targ de nunti de pe piata din Romania. Pe parcursul celor 3 zile vizitatorii vor avea parte de surprize, tombole si sute de premii inclusiv o croaziera de 5 stele (link pe cuvintele croaziera de 5 stele.

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.