Setari Cookie-uri

Redd's este alaturi de viitoarele mirese la Targul Ghidul Miresei

In perioada 21-23 februarie, Redd's le invita pe viitoarele mirese si pe toate femeile interesate de noutatile din universul matrimonial, la Targul Ghidul Miresei, cel mai mare targ de nunti din Romania, ajuns anul acesta la a 11-a editie.

Comunicat de presa

Sute de mii de expozanti, mii de rochie de mireasa, inele si verighete din diamante si pietre pretioase, o gama completa de idei pentru decorul de nunta, le asteapta pe femeile Redd’s in Cupola Romexpo din Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti.

Orice mireasa stie ca, in majoritatea cazurilor, pentru a gasi rochia perfecta este nevoie de timp, motiv pentru care Redd’s le-a pregatit participantelor la Targ o zona speciala, de relaxare, unde acestea isi pot face listele de cumparaturi de nunta sau pot analiza linistite cele mai bune idei pentru marele eveniment.

"Brandul Redd’s se implica in multe proiecte dedicate femeilor prin intermediul carora incearca mereu sa fie aproape de acestea in locurile lor preferate, in activitatile pe care le au si, mai ales, in momentele importante din viata lor." ne povesteste Anca Amariei, Brand Manager Redd’s. "Targul Ghidul Miresei este un astfel de eveniment, foarte important pentru cele care urmeaza sa se casatoreasca sau pentru cele care viseaza la acest moment si vor sa planifice totul din timp, pentru o zi perfecta. Ne bucuram sa fim alaturi de ele si le asteptam in numar cat mai mare la eveniment".

Citește și:

De-a lungul timpului, brandul Redd’s a sustinut atat proiecte in zona culturala, prin lansari de carte (lansarea cartii "Cum sa arati de milioane. Eleganta si bun-gust fara cheltuieli exorbitante" de Andrea Pomerantz Lustig), cat si in zona de evenimente sociale (festivalul urban "Femei pe Matasari").

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.