Setari Cookie-uri

Cum iti dai seama ca esti pregatita pentru o casnicie?

Afla daca esti pregatita sa iti intemeiezi o familie si nu te incanta numai ideea de a avea o nunta mare.

Mereu ti-a placut ideea de siguranta, incredere, stabilitate, ideea de familie: un sot iubitor si cativa copilasi care sa alerge razand prin casa. Nimic nu poate fi mai frumos pe lume decat o familie fericita si sentimentul ca nimic rau nu se poate intampla si ca vei fi fericita tot restul vietii.

Te incanta acest gand si nu de putine ori visezi cu ochii deschisi la ziua in care o sa "te asezi la casa ta". Dar oare chiar esti pregatita pentru asta? iata cateva semne care sa iti arate daca esti pregatita sau nu sa te casatoresti:

foto: mire si mireasa, Shutterstock

1. Ajungeti intotdeauna la un numitor comun

Daca de fiecare data cand aveti pareri diferite reusiti oarecum sa ajungeti la un punct comun in care amandoi sa fiti multumiti inseamna ca va descurcati foarte bine sa rezolvati toate impedimentele ce apar in relatia voastra. In caz contrat inseamna ca aveti dificultati in comunicare.

Citește și:

2. Te gandesti la o casnicie, nu la o nunta

Nunta este mai mult o afacere si este facuta mai mult pentru "a intra in randul lumii" cum ar spune unii. Tu in schimb, te gandesti la cum va fi viata ta alaturi de partenerul tau, cum vor arata copiii vostri si cum se vor desfasura zilele petrecute impreuna. Daca asa stau lucrurile inseamna ca iti doresti cu adevarat o familie.

3. Acasa la el te simti ca in familie

I-ai cunoscut parintii si din acel moment faci parte din familie. Ai lui intreaba de tine, va invita la masa, de sarbatori mergeti in vizita si tu te simti ca si cum ai fi in preajma alor tai. Esti relaxata, linistita si te simti ca acasa. Este foarte important ca tu sa te intelegi bine cu rudele lui si invers. Casatoria nu inseamna numai voi doi ci implica si ambele familii si prietenii fiecaruia dintre voi.

4. Te gandesti tot timpul la el

Citește și:

Si te gandesti daca este bine, daca are probleme la locul de munca, daca este suparat, daca a mancat, daca este obosit sau daca a patit ceva. Te ingrijorezi imediat daca nu raspunde la telefon in repetate randuri si ai fi dispusa sa faci orice ca sa stii ca el este bine.

5. Vorbiti deschis despre un viitor impreuna

Va ganditi cu ar fi sa locuiti impreuna, cum o sa va descurcati cu treburile casnice, cum vor arata copiii vostri si ce nume vor purta. Va incanta ideea de a avea un animal de casa de care sa aveti grija amandoi si parca vreti sa va mutati impreuna cat mai repede.

Daca toate aceste semne se regasesc si al tine inseamna ca esti mai mult decat pregatita sa ai o familie.

Foto prima pagina: mireasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.