Setari Cookie-uri

5 Semne care il dau de gol ca te va cere de sotie

Gesturile il dau de gol. Invata sa il citesti!

Te intrebi deja cand are de gand sa te ceara de sotie? Ti-a spus pana acum de cateva ori ca se vede langa tine pentru tot restul vietii si ca ar vrea sa devii la un moment dat sotia lui.

Sunt anumite gesturi si lucruri care il dau de gol pe nataflet.

Ai cateva ponturi de la noi care sa te ajute sa iti dai seama daca urmeaza sa te ceara in casatorie sau nu.

1. Iti cere parerea cu privire la orice

Daca pana acum te intreba daca pantalonii lui negri se potrivesc cu tricoul verde si tenisii albastri, de acum te va intreba ce parere ai cu privire la achizitionarea unei alte masini, ce parere ai de redecorarea bucatariei si cum ai vrea sa arate. Te va implica in lucruri mult mai serioase care fac trimitere la viitor.

2. Mergeti impreuna la cumparaturile pentru casa

Daca pana acum tot ce cumpara erau cutiile de bere, produsele semipreparate si poate apa plata din cand in cand, acum te roaga sa mergeti impreuna la cumparaturi ca sa faceti aprovizionarea si sa cumparati ce mai trebuie pentru casa.

Citește și:

3. Te implica in toate actiunile lui

Si iti impartaseste toate detaliile. O sa stii chiar si ceea ce nu vrei sa stii si o sa iti placa acest lucru. O sa vorbeasca cu tine despre orice si o sa iti povesteasca chiar si ce a vorbit cand a iesit cu baietii ceea ce nu avea sa se intample pana acum.

4. Incearca sa se imprieteneasca cu ai tai

Si incearca sa faca o impresie buna de fiecare data cand va intalniti cu ei sau de fiecare data cand mergeti in vizita. Le va arata cat de mult tine la tine, cat de mult te respecta si cat de bine se simte in compania lor.

5. Te ia in vizita la ai lui de fiecare data

Si vizitele la ai lui devin din ce in ce mai dese. Incearca sa te obisnuiasca cu aceasta atmosfera, cu ideea de a face parte din familia lui, din viata lui de acum inainte.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.