Setari Cookie-uri

Good for Marriage - Aplicatii mobile pentru organizarea nuntii

Odata cu venirea verii si a sezonului cald, mirii sunt deja in pragul pregatirilor pentru nunta perfecta.

Comunicat de presa

Telefonul mobil se dovedeste a fi de mare ajutor si de aceasta data, astfel ca specialistii ThePhoneGeeks ai EuroGsm propun o serie de aplicatii mobile utile in pregatirea pentru ziua cea mare.

In cazul celor care s-au logodit de curand si vor sa inceapa organizarea din timp, aplicatia Wedding Planner permite realizarea listei de invitati, planificarea bugetului si intocmirea unei liste de activitati ce pot fi bifate pe masura ce sunt indeplinite. O aplicatie similara este si Design Your Wedding Day, care ofera posibilitatea de a organiza pe categorii toate sarcinile ce trebuie realizate pana la nunta.

"Viitoarele mirese au la dispozitie aplicatii precum Wedding Cakes Ideas, din care se pot inspira in alegerea design-ului pentru tort sau Wedding Bouquet Ideas, care contine o colectie de idei pentru buchete de mireasa", a spus Radu Boanca - ThePhoneGeeks.

Citește și:

Atunci cand vine vorba de alegerea unui model pentru rochia de mireasa, aplicatiile precum Wedding Dress Designs, Wedding Dress Gallery HD sau Bridal Dresses sunt de real ajutor, prezentand diferite tipuri de rochii din care viitoarele mirese pot alege. De asemenea, aplicatia Rochii de mireasa vine in plus cu un buton pentru "share", ajutand mireasa sa impartaseasca un model de rochie cu o alta persoana, prin intermediul retelelor de socializare sau e-mail.

"Alegerea inelului de logodna si a verighetelor este, de asemenea, importanta. Aplicatia Nunta si logodna inele pune la dispozitie o galerie mare cu astfel de bijuterii, din care mirii se pot inspira", a adaugat Andrei Ginju - ThePhoneGeeks.

Pentru miri, oferta nu este atat de variata ca in cazul mireselor, insa exista cateva aplicatii foarte utile si chiar necesare. Groom Tips vine cu sfaturi pentru viitorii insuratei, care pot gasi diverse informatii pentru a sti cum se procedeaza in diverse momente ale ceremoniei sau pe parcursul pregatirilor, aplicatia venind constant cu actualizari pentru bunul mers al organizarii, iar Wedding UK ofera, pe langa sfaturi, un sistem de task-uri cu alarme, pentru a nu uita de problemele ce trebuie rezolvate.

Citește și:

"In plus, pentru domnisoarele si domnii de onoare care doresc sa tina un discurs la petrecerea de nunta, aplicatiile The Groom Wedding Speeches for Brides si Grooms vin cu o serie de idei si sugestii pe baza carora se poate concepe un discurs ca la carte", a explicat Adi Coman – ThePhoneGeeks.

Telefoane de top pentru ziua cea mare

Specialistii EuroGsm recomanda mireselor telefoane in ton cu evenimentul, cu carcase in culori deschise sau capace interschimbabile. Din categoria de top sunt recomandate iPhone 5, pe alb sau auriu, care ofera nenumarate posibilitati de comunicare si multimedia si poate surprinde momentele cele mai importante cu ajutorul camerei de 8 MP cu functia HDR, dar si HTC One Mini, cu capacitate mare de stocare si posibilitatea de a instala o sumedenie de aplicatii gratuite, plus pagina dedicata de social media pe ecranul principal. Din gama medie se poate opta pentru Sony Xperia E1 sau Nokia Lumia 525, ambele telefoane avand dimensiuni reduse si fiind disponibile intr-o varietate de culori.

Citește și:

"Pentru a putea folosi aplicatiile mentionate, este nevoie de un terminal cu platforma Android, iar pentru ca acestea sa ruleze in conditii optime, as recomanda dispozitive cu procesoare de minim 1 Gb", a precizat Dan Badea - ThePhoneGeeks.

Desi aplicatiile destinate mirilor si mireselor nu sunt utilizate in numar foarte mare, este de asteptat ca popularitatea acestora sa creasca, intrucat ofera multe idei si sfaturi utile pentru organizarea unei nunti.

foto prima pagian: colaj de nunta, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.