Setari Cookie-uri

VIDEO: Cum sa iti faci singura invitatiile de nunta

Economiseste bani in timpul pregatirilor pentru nunta prin aceste invitatii realizate manual!

Organizarea unei nunti este destul de costisitoare si toate detaliile sunt de cateva ori mai scumpe decat ar trebui sa fie in mod normal. Cu toate ca fiecare mireasa vrea sa economiseasca si sa nu depaseasca bugetul alocat evenimentului, acest lucru nu se intampla aproape niciodata.

Unele dintre cele mai importante lucruri ce poate fi considerate o carte de vizita a evenimentului si o scurta prezentare este invitatia de nunta. De cele mai multe ori este impopotonata, cu mesaje clasice care nu mai inspira nimic. Unde mai pui ca sunt si suficient de scumpe, iar daca ai o nunta mare poti sa spui ca sunt bani aruncati pe fereastra.

Noi ne-am gandit sa iti aratam un model superb de invitatie: simplu, elegant si de efect, pe care poti sa il realizezi singura cu un pic de rabdare si un strop de indemanare. Restul iti aratam noi.
Mai intai trebuie sa ai lista finala a invitatilor pentru a-ti stabili un numar maxim de invitatii pe care sa le realizezi. Asta te va ajuta sa te organizezi mai bine atat din punct de vedere al banilor cat si din punct de vedere a t impului alocat.

Citește și:

Alege un mesaj inspirational pe care sa il scrii pe invitatie si o foaie de hartie intr-o culoare mai inchisa. Nu trebuie sa folosesti neaparat culoarea propusa de noi. Poti sa iti folosesti imaginatia si sa alegi o culoare mai indrazneata. Mergi la o tipografie si imprima mesajul pe numarul de invitatii stabilit.

Mai ai nevoie de panglica alba subtire, o foarfeca si rozete de hartie dantelata pentru fiecare invitatie in parte.
Taie invitatia exact ca in filmuletul de mai jos, asaza coala in central rozetei de hartie si aplica banda dubla adeziva din loc in loc pentru a evita accidentele neplacute. Apoi taie panglica suficient de mare incat sa ajunga sa legi invitatia.

Pentru mai multe detalii, urmariti filmuletul de mai jos:

Sursa video: YouTube.com

Sursa foto interior si prima pagina: captura YouTube.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.