Setari Cookie-uri

Top 10 lucruri pe care trebuie sa le eviti inainte de nunta

O lista cu lucrurile pe care ar fi bine sa le eviti in saptamana premergatoare nuntii!

Pentru ca orice mireasa care se respecta vrea sa arate impecabil in ziua nuntii este tentata sa faca fel si fel de sacrificii inainte de nunta si cele mai multe chiar in saptamana premergatoare nuntii, pentru ca, vorba romanului "ingrasi porcul in ajun", au senzatia ca nu au cum sa dea gres si ca vor arata perfect in ziua mult asteptata.

Am realizat o lista cu lucruri ce ar trebui interzise in saptamana inainte de nunta pentru a evita situatiile neplacute si accidentele in ceea ce priveste look-ul miresei.

foto: fotografie de nunta, Shutterstock

1. O noua tunsoare

Evita sa iti schimbi radical look-ul chiar inainte de nunta. De obicei iti ia ceva timp pana te obisnuiesti cu noua tunsoare si cu sisguranta nu vrei sa dai gres chiar inainte de nunta. Ai un pic de rabdare si dupa frumosul eveniment iti poti face de cap.

2. Produsele autobronzante

Stim prea bine ca accidentele in ceea ce priveste produsele autobronzante ar fi bine sa fie evitate. Te poti bronza cu pete sau si mai rau, produsele se pot imprima pe haine reusind astfel sa iti patezi minunata rochie de mireasa. Cel mai bine asteapta pana dupa nunta daca vrei neaparat sa incerci astfel de produse.

Citește și:

3. Fitness in exces

Daca nu esti adepta exercitiilor solicitante la sala de fitness nu face gresala sa le incerci inainte de nunta. Singurul lucru cu care te vei alege in urma acestei experiente este o neplacuta si dureroasa febra musculara care iti va strica ziua nuntii.

4. O noua culoare de par

Nu vrei sa faci astfel de experimente inainte de nunta. De cele mai multe ori se intampla sa nu iti iasa tocmai culoarea pe care ti-o doresti sau si mai rau, sa nu iti stea atat de bine pe cat te astepti.

5. Noi produse cosmetice

De-a lungul timpului ai devenit fidela unor produse cosmetice pentru ca se adapteaza perfect nevoilor tenului tau si sunt exact ceea ce ai nevoie. Piata produselor cosmetice este intr-o continua dezvoltare si apar noi produse din ce in ce mai tentante, mai revolutionare, mai interesante. Evita sa incerci astfel de produse inainte de nunta pentru a nu avea surpriza unor reactii alergice.

Citește și:

6. Tratamente cosmetice

Tratamentele cosmetice nu sunt intodeauna cea mai buna alegere si cu siguranta nu cu cateva zile inainte de nunta cand pot aparea diverse reactii alergice sau cosmeticiana sa nu fie una tocmai profesionista si sa nu stie foarte bine ce are de facut.

7. Exces de cafea

Inainte de nunta ai nevoie de cat mai multa energie pentru a duce la bun sfarsit toate pregatirile asa ca vei avea nevoie de multa cafea. Nu face insa exces. Este posibil sa te epuizezi sau sa iti faci mai mult rau decat bine si totul sa se resimta in ziua nuntii.

8. Diete drastice

Chiar daca vrei sa arati cat mai bine in ziua nuntii nu este cazul sa apelezi la masuri extreme si la diete drastice care iti pot ameninta starea de sanatate sau ziua nuntii sa ti-o petreci zacand sau nu cu o stare asa cum ar trebui sa ai in mod normal.

9. Nopti nedormite

Stiu ca vei fi extrem de ocupata insa nu este cazul sa exagerezi cu noptile pierdute. Stresul si oboseala se vor aduna si isi vor spune cuvanul atunci cand te astepti mai putin.

Citește și:

10. Excesul de dulciuri

Asa cum iti spuneam mai devremne nu este cazul sa faci abuz de cafea si nici sa apelezi la diete drastice pentru a nu iti pune in pericol starea de sanatate chiar in ziua nuntii. Vei avea nevoie de energie insa nu este cazul sa faci abuz de dulciuri si alte stimulente tot din punct de vedere al sanatatii dar si al siluetei.

foto prima pagina: mireasa frumosa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.