Setari Cookie-uri

Top 10 lucruri care iti dau de inteles ca vrea sa te ceara de sotie

Cum iti dai seama ca vrea sa isi petreaca toata viata alaturi de tine?

Si cand credeai ca nu se va mai intampla…

1. Te include in planurile lui de viitor si de fiecare data cand vorbeste despre asta se vede langa tine si nu se fereste sa iti spuna.

2. Iti cere parerea atunci cand este pus in fata unor decizi importante ce ii pot schimba viata si isi da seama ca nu are cum sa ia aceste hotarari fara sa te consulte pe tine.

foto: cuplu de nunta, Shutterstock

3. Este de acord sa aveti un animal de companie. Pentru el este un pas foarte important sa isi asume responsabilitatea unui animal de companie ce poate fi considerat un antrenament pentru momentul in care veti avea un copil.

4. Tine legatura cu parintii tai si ii place sa ii vizitati. De cele mai multe ori barbatii nu sunt tocmai adeptii vizitelor si weekend-urilor petrecute in casa parintilor tai, insa el se arata mai mult decat disponibil atunci cand tu vii cu o asemenea propunere, ba mai mult, iti marturiseste ca ii face placere sa petreceti timp in familie.

Citește și:

5. Incearca sa te surprinda. Chiar daca sunteti de cativa ani de zile impreuna si crezi ca dragostea nu mai este atat de arzatoare cum era la inceput, el nu renunta la gesturile care iti aduc zambetul pe fata. Fie ca iti pregateste micul dejun, iti aduce flori fara un motiv anume sau face planuri pentru o seara romantica, este modul lui de a-ti arata ca te iubeste exact ca la inceput sau poate chiar mai mult.

6. Este alaturi de tine in orice moment, in orice situatie si iti spune adesea ca este mandru de tine!

7. Iti spune ca vrea sa se insoare cu tine pentru ca esti exact ceea ca cauta si stie ca ai sa il faci cel mai fericit!

8. Se gandeste la copii si foloseste exprimari precum "copiii nostril", "cand vom avea copii", "camera copiilor nostri" etc.

9. Ii place sa petreceti timp impreuna in confortul casei voastre si nu are nevoie sa iasa in oras ca sa se simta bine si sa nu se plictiseasca.

Citește și:

10. Tine cont de ceea ce ii spui, in special de lucrurile care te deranjeaza si pe care i le-ai spus de atatea ori.

foto: cuplu de nunta, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.