Setari Cookie-uri

Crestere de 80% pentru editia de toamna a Targului de Nunti Ghidul Miresei

Desi organizatorii au programat si comunicat initial targul pentru luna septembrie, datorita cererii si ofertei de pe piata, a fost nevoie de suplimentarea spatiului expozitional, fapt ce a dus si la modificarea perioadei de desfasurare a targului.

Comunicat de presa

Editia de toamna a celui mai mare targ de nunti din Romania inregistreaza astfel o crestere de 80% fata de editia din toamna anului trecut, prin dublarea spatiului de expunere si a numarului de expozanti.

Inscrierile la Targul de Nunti Ghidul Miresei sunt inca deschise dar organizatorii estimeaza prezenta a peste 200 de firme expozante ce vor veni cu o oferta completa de servicii si produse specifice, de la EARLY BOOKING 2015 la LICHIDARI de STOC 2014. Editia din octombrie acopera in intregime cererea pentru aceasta perioada a anului, venind in ajutorul viitorilor miri cu propuneri de locatii de nunta, reduceri substantiale la rochiile de mireasa si de ocazie, costume de ceremonie, verighete si bijuterii, invitatii, marturii, accesorii de nunta sau decoruri in ultimele tendinte, fiind singurul loc unde se pot gasi LICHIDARI DE STOC PENTRU NUNTI.

Citește și:

LOCATII, SALOANE si RESTAURATE de NUNTA. De la cele mai noi locatii lansate in 2014 pana la cele mai renumite, la aceasta editie de toamna viitori miri pot consulta oferte diverse pentru toate bugetele, cu meniuri de la 39 la 99 de euro si cu primele date disponibile pentru organizarea nuntilor din anii urmatori.

MIRESE, DOMNISOARE de ONOARE si NASE. Mii de rochii de mireasa cu reduceri de pana la 80%, lichidari de stoc la colectiile 2014 de rochii de mireasa, nasa, domnisoara de onoare. In premiera pentru un targ de nunti de toamna, miresele vor putea admira si piese din colectiile 2015 sau chiar comanda rochii special create pentru ele sub atenta consultanta a celor mai buni designeri.

VERIGHETE. Zeci de mii de modele pentru toate gusturile si bugetele, de la preturi accesibile pana la oferte de lux cu pietre pretioase sau pietre rare. In mod exceptional mirii pot consulta specialistii in domeniu pentru realizarea unor bijuterii de nunta unicat sau adaptate la dorintele acestora.

Citește și:

FOTO-VIDEO. Noile tendinte pentru nuntile anului 2015 de la furnizorii de servicii foto-video, oferte speciale si pachete de la 400 pana la 2000 de euro.

INVITATII, MARTURII. Invitatii personalizate sau clasice, pentru toate bugetele si marturii inedite de la tigari de foi la magneti foto tip portret.

DJ, SONORIZARE si FORMATII. Echipamente de ultima generatie, lasere, masina de fum, gheata carbonica si pachete personalizate in functie de tema nuntii sau dorintele viitorilor miri.

VOUCHERE pentru TOTI VIZITATORII. Fiecare vizitator va primi din partea organizatorilor, impreuna cu biletul de intrare, doua vouchere:
- 1 voucher in valoare de 50 de lei pe care il va putea folosi la achizitionarea oricarui produs sau serviciu din cadrul targului, de la rochii, costume, verighete la marturii.
- 1 voucher ce ofera un meniu gratuit la contractarea oricarei locatii de nunta prezenta in targ. Lista completa a expozantilor care ofera si accepta aceste doua tipuri de vouchere va fi actualizata pe site-ul targului – www.TargulGhidulMiresei.ro

Citește și:

REVISTA GHIDUL MIRESEI. Numarul 22 al revistei Ghidul Miresei va fi lansata in premiera in deschiderea celei de a XIII-a editii a Targul de Nunti Ghidul Miresei.

TOMBOLA GHIDUL MIRESEI. Cea mai valoroasa surpriza pregatita de organizatori si la aceasta editie, ramane Tombola Ghidul Miresei cu premii inedite de la rochii de mireasa, accesorii la servicii foto-video. Duminica, 5 octombrie 2014, va avea loc extragerea finala pentru premiile oferite la Tombola Ghidul Miresei.
NOUTATI si CONCURSURI. Pe pagina facebook.com/GhidulMiresei se gasesc ultimele noutati, promotiile expozantilor, oferte speciale si surprizele editiei de toamna a Targului de Nunti Ghidul Miresei.

LOCATIE: Paviloanele C4 si C5, Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti

PROGRAM:
Vineri 3 octombrie: 10.00 – 20.00
Sambata 4 octombrie: 10.00 – 20.00
Duminica 5 octombrie: 10.00 – 18.00

Citește și:

PRET BILET: 15 lei. Biletele sunt disponibile la casele de bilete situate la intrarea in targ -Pavilionul C4 - Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti. Mai multe informatii pe site-ul targului: www.TargulGhidulMiresei.ro

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.