Setari Cookie-uri

Ce alimente trebuie sa eviti inainte de nunta

Daca vrei sa te simti perfect si sa arati bine in ziua nuntii trebuie sa respecti cateva reguli stricte de alimentatie. Acestea te vor ajuta sa te simti bine si sa nu te confrunti cu situatii neplacute in ziua cea mare!

Pentru ca toate miresele vor sa arate bine in ziua nuntii pregetirile in acest sens incep cu mult inainte de ziua cu pricina. Diete drastice, sport si multa agitatie pentru ca silueta sa semene vertiginos cu cea a unui manechin de succes sunt doar cateva dintre sacrificiile pe care viitoarele mirese le fac pentru a arata perfect in ziua nuntii.

Pe langa aceste lucruri, sunt si altele la fel de importante pe care ar trebui sa le stii. Este vorba despre cateva categorii de alimente pe care este bine sa le eviti inainte de nunta.

Alimentele energizante

Cum ar fi ciocolata in exces, cafeaua sau bauturile energizante. Stiu ca ai nevoie de energie si ca lipsa hranei nu este tocmai ceea ce iti trebuie pentru a face fata stresului insa insearca sa reduci consumul de cafea si alte astfel de excitante pentru ca pot aparea dureri de cap, de stomac si alte lucruri neplacute.

Citește și:

Lactatele si pastele fainoase

Lactatele si fainoasele au un continut ridicat de amidon responsbail cu balonarea excesiva si spectaculos de neplacuta. Nicio rochie de mireasa nu va arata bine pe tine daca incepi sa prezinti astfel de simptome si cu siguranta nici tu nu o sa te simti in largul tau.

Alcool-ul

Consumul de alcool inainte de nunta vine in dar cu o minunatie de cearcane si un bonus ce consta intr-o pereche de pungi sub ochi asa ca nut e sfatuiesc sa consumi nici macar un degetar de alcool inainte de nunta. Vinul rosu in mod deosebit ofera niste dureri de cap groaznice si de asemenea pateaza dantura, iar tu vrei sa arati spectaculos in ziua nuntii.

Asadar, alimentele ce ar trebui evitate inainte de ziua nuntii sunt alimente ce prezinta un grad ridicat de risc in ceea ce priveste comportamentul organismului dupa consumul lor. Cel mai bine ar fi sa apelam la alimente alcaline, alimente uscate, alimente care stim ca nu ne fac nici cel mai mic rau.

Citește și:

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.