Setari Cookie-uri

Picaturi de inspiratie: Petrecerea burlacitelor

Petrecerea burlacitelor este un alt tip de eveniment pe care il organizez cu mare placere. Sigur, e o cerinta pe care o intalnesc extrem de rar in principal pentru ca organizarea ei nu cade in seama miresei, ci a domnisoarelor de onoare.

Petrecerea burlacitelor este un alt tip de eveniment pe care il organizez cu mare placere. Sigur, e o cerinta pe care o intalnesc extrem de rar in principal pentru ca organizarea ei nu cade in seama miresei, ci a domnisoarelor de onoare. De fapt, nu am organizat petrecerea burlacitelor decat de doua ori, iar cea mai recenta a fost pentru cea mai frumoasa mireasa din lume: sora mea. Rezultatul mi-a placut atat de mult incat m-am gandit ca postarea de astazi sa fie chiar despre acest subiect: petrecerea burlacitelor.

Va voi povesti mai jos despre cateva idei dragute care mi-au trezit interesul si am decis sa le pun in practica. Este de la sine inteles ca, fiind vorba de petrecerea surioarei mele, am dedicat multe ore de reasearch pentru a ajunge la aceste concluzii.

#tricouri petrecerea burlacitelor

Ultimul racnet in "moda" petrecerilor de burlacite este ca toate invitatele, in frunte cu miresica sa poarte tricouri facute la comanda. Mesajele inscriptionate pot fi dintre cele mai diverse, cu cat mai trasnite, cu atat mai bine. Mie mi-au placut cel mai mult cele din seria "keep calm...". Pentru mireasa, am alterat putin mesajul:): "can't keep calm! I'm getting married" iar in cazul domnisoarelor de onoare am adaptat putin textele in functie de personalitatea lor: de exemplu, pe tricoul meu scria "bridesmaid (the crazy one)"... Hehe! Asta-s eu!

Citește și:

Recent am asistat intamplator la o alta petrecere de burlacite care au optat pentru varianta cu tricouri si am observat o alta idee grozava: au asortat fiecare cate un tutu voluminos!

#invitatii petrecerea burlacitelor

Daca vrei sa o faci ca la carte, poti trimite invitatii secrete tuturor invitatelor. Sigur, mireasa va afla ultima, chiar la fata locului, pusa in fata faptului implinit. Multe mirese sustin ca nu au nevoie de nicio petrecere, ca nu-s genul, ca sunt impreuna cu viitorul sot de 100 de ani si ca, de fapt si de drept, ele nu mai sunt burlacite de mult timp. Ha! Cui ii strica o petrecere buna?

Ulterior poti mentine tematica de "petrecere secreta" trimitand prin posta sau prin curier pozele "compromitatoare" fara adresa expeditorului, ci doar un mesaj de tipul "What happens in Vegas, stays in Vegas."

Citește și:

#idei petrecerea burlacitelor

Un voal roz, cat mai kitsch, va fi deliciul serii. Ai grija sa cumperi sau sa confectionezi chiar tu unul pentru seara cea mare. O jartiera asortata este obligatorie.

Un flash-quiz legat de mire o va inveseli pe burlacita voastra. Aveti grija ca intrebarile sa fie realizate in urma unei documentari asistate de mire pentru a evita greselile. In mod evident un punctaj peste medie va fi rasplatit cu un cadou pe masura.

Mima despre fostii iubiti este un alt joc celebru la petrecerile burlacitelor. E vremea razbunarii fetelor! Toate faptele rele pot fi acum "rasplatite". Mai multe idei de jocuri pentru petrecerea burlacitelor puteti gasi aici.

O alta idee haioasa, dar cam costisitoare, este sa inchiriati o limuzina si sa va faceti de cap. Sampania (sau prosecco) servita in pahare personalizate cu diferite mesaje si un tur al orasului care sa nu rateze Arcul de Triumf devin obligatorii.

Citește și:

Pinterest este o sursa inepuizabila pentru idei trasnite numai bune la petrecerea burlacitelor. Va recomand aceasta pagina drept sursa de inspiratie.

# cadouri petrecerea burlacitelor

Una dintre cele mai frecvente probleme cand vine vorba de petrecerea burlacitelor este alegerea unor cadouri reusite, originale si haioase. Un set de lenjerie intima sexy, un polonic si-o carte de bucate, o pereche de chiloti "de cuplu", o carte despre Kama Sutra (sau, mai rau, colectia 50 shades of Grey), un "penis pinata" pentru momentele in care sotul o va enerva sunt doar cateva idei haioase de cadouri pentru petrecerea burlacitelor.

Daca va doriti un cadou mai romantic puteti face impreuna cu celelalte invitate un album-colectie cu sfaturi pentru viitoarea mireasa. Am vazut cateva asemenea albume la miresele mele si, trebuie sa recunosc, desi eu sunt mai mult genul "penis pinata", m-au emotionat enorm.

Citește și:

#torturi petrecerea burlacitelor

Cea mai evidenta idee de tort este una care sa presupuna decorarea prajiturii cu ceva obscenitati. Dar trebuie sa ai mare grija ca mireasa sa... guste o asemenea gluma. Daca stiti ca aveti de-a face cu o persoana mai conservatoare, ar fi mai bine sa evitati astfel de glume. In aceasta situatie puteti opta pentru un tort in forma de corset sau unul cu un mesaj haios. Si de aceasta data va recomand o pagina de Pinterest drept sursa de inspiratie.

Sper ca v-am adus cateva picaturi de inspiratie prin ideile de mai sus si va astept sa organizam impreuna cele mai frumoase petreceri pentru cele mai importante evenimente din viata voastra.

Sursa articol: carmenevents.blogspot.ro

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.