Setari Cookie-uri

VIDEO: Cum sa iti realizezi singura buchetul de mireasa

Cum ar fi sa iti creezi singura buchetul de mireasa? Crezi ca ar iesi ceva cu adevata spectaculos?

Buchetul de mireasa este una dintre piesele centrale ale unei tinute complete de mireasa. Un buchet de mireasa poate sa dezvaluie multe lucruri despre personalitatea miresei daca aceasta isi alege cu grija florile din care sa isi realizeze buchetul.

Studiind un pic piata in ceea ce priveste preturile aranjamentelor de nunta, am observat ca unele sume sunt absolut exorbitante pentru ceea ce ofera la final.

M-am gandit sa va ajut sa salvati cativa banuti pornind de la realizarea buchetului de mireasa si sa va arat cum puteti sa va realizati singure buchetul de mireasa visat.

Primul pas este sa va alegeti florile pe care le doriti in buchetul de mireasa. Sfat: luati cate doua fire in plus din fiecare pentru orice eventualitate.

Al doilea pas este conceperea buchetului. Florile mai mari trebuie sa se afle in centru, iar pe langa ele se plaseaza florile din ce in ce mai mici.

Citește și:

Nu taiati coditele florilor inainte de terminarea buchetului pentru ca ele va vor ajuta sa il realizati mai repede.

Plantele decorative se adauga la final pe marginea buchetului pentru o imagine mult mai frumoasa.

La final, buchetul se leaga ferm (fara sa striviti florile) cu o sfoara rezistenta. Peste aceasta sfoara se aranjeaza frumos o panglica decorativa pentru un aspect mult mai rafinat. La final, se pot adauga si accesorii stralucitoare, in functie de preferinta. Se taie coditele si buchetul este gata.

Mai jos aveti un filmulet pentru inspiratie.

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.