Setari Cookie-uri

Tendintele nuntilor pentru anul 2015

Afla care sunt tendintele nuntilor pentru noul an

Nuntile, cele mai complexe si mai frumoase evenimente pe care avem ocazia sa le organizam, la care avem ocazia sa participam in calitate de invitate, dar mai ales in calitate de actrite in rol principal.

Emotii puternice, sentimente diferite, trairi intense si multe alte lucruri definesc cel mai important moment din viata unei femei, nunta.

Pentru anul 2015, tendintele in materie de nunti se schimba un pic. Totul devine mai romantic, mai diafan, mai pretios si mai delicat in acelasi timp. Nuntile sunt parca desprinse din basme cu printi si printese si oricat de greu ar fi, ne dorim sa organizam una in fiecare zi daca ar fi posibil.

Hai sa vedem acum ce reguli trebuie sa respectam in noul an pentru ca nuntile noastre sa fine in ton cu tendintele cele mai importante.

foto: cuplu casatorit, Shutterstock

Aranjamente florale diafane

Se opteaza in acest an pentru nuante de flori pastelate, pentru buchete bogate si pentru aranjamente speciale. Poti alege in acelasi timp si nuante de flori mai puternice daca nunta este organizata in aer liber, pentru a da un strop de culoare decorului.

Citește și:

Decoratiuni delicate

Nu mai sunt in trend de mult scaunele invelite in fel si fel de materiale ieftine sau stralucitoare asa ca poti opta pentru scaune albe din lemn sau din cupru, pentru decoratiuni florale inspirate de tema nuntii. Totul trebuie sa fie cat mai natural, cat mai delicat si cat mai special.

Locatii in aer liber

Nuntile in aer liber se practica de ceva timp si la noi in tara, insa in ultimul timp acestea au luat un avant extraordinar. Se poate spune ca nuntile in aer liber sunt mai frumoase, mai special si au un aer mult mai natural si mai special. Asadar, alege pentru ceremonia nuntii tale o locatie in aer liber.

Rochii de mireasa din dantela

Pentru ca anul acesta totul este despre romantism, naturalete, elegant, stil si rafinament, rochiile de mireasa trebuie sa fie si ele conform tendintelor. Inclina spre o rochie de mireasa realizata din dantela si detalii pretioase astfel incat sa ai un look de printesa.

Citește și:

Torturi spectaculoase

Tortul de nunta este o alta piesa principala in organizarea evenimentului si in ceea ce priveste impresia pe care o lasati invitatilor. Anul acesta, tortul trebuie sa fie cu adevarat spectaculos, o adevarata opera de arta din punct de vedere estetic, si o explozie de gusturi spectaculoase perfect imbinate.

foto prima pagina: portret de mireasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.