Setari Cookie-uri

Cum sa faci PLACE CARDS personalizate pentru fiecare invitat in parte?

Ca o picatura de inspiratie, astazi va prezentam si cele mai indragite citate despre dragoste si prietenie care pot fi puse pe place carduri.

Place cards sunt acele mici cartonase atat de populare la nuntile moderne, si atat de utile, care indica fiecarui invitat unde este locul sau la masa. Desigur, exista inca nunti unde oaspetii pot lua loc oriunde insa in acest caz, este vorba de ceremonii traditionale sau boeme, desfasurate in locatii mai putine formale. In ceea ce priveste nuntile desfasurate intr-un ballroom, acestea necesita nu doar tinute pe masura, ci toate accesoriile petrecerii trebuie sa se incadreze intr-un anumit grad de formalitate iar place cardurile nu trebuie sa faca exceptie de la regula.

Totusi, cartonasele pe care sunt trecute numele invitatilor reprezinta o parte dintre acele elemente si detalii ale nuntii care pot fi foarte usor personalizate si chiar oferite in dar invitatilor, in loc de marturii. In plus, daca place cardurile sunt facute de mana, acestea pot fi o modalitate prin care bugetul pentru nunta este scutit de o cheltuiala in plus.

Citește și:

foto: aranjament de nunta, shutterstock

Una dintre metodele de a personaliza aceste cartonase cu numele invitatilor este lasarea unui citat special pe spatele place cardului, citat sau mesaj ales si inspirat de invitatul in cauza. Prin urmare, iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a confectiona place carduri si marturii, dupa reteta doi in unu.

Inainte de orice, trebuie sa achizitionezi un top de hartie cartonata intr-o nuanta si o textura cat mai apropiata de tematica generala a nuntii tale si hartie obisnuita mai deschisa la culoare cu cateva tonuri. Pe aceasta va fi imprimat textul propriu-zis.

Fiecare hartie cartonata trebuie indoita in doua si taiata pe mijloc. Din cele doua bucati astfel obtinute, se vor face doua place carduri. Fiecare jumatate in parte va fi indoita din nou pe mijloc in forma unui mic cort.

Pe hartia cu cateva tonuri mai deschise, se vor scoate la imprimanta numele invitatului si mesajul sau citatul inspirat de oaspete. Fiecare astfel de fraza se va decupa, eventual cu foarfece cu margini dantelate apoi se va lipi pe hartia cartonata care devine astfel un suport. Et voila, place cards si marturii, doi in unu, elegante, personale, intime si de bun gust.

Citește și:

Daca tema nuntii permite acest lucru, pe place card se poate lipi de asemenea si o fotografie de-a invitatului cu ginerele si mireasa, ca semn de recunostinta si ca o recunoastere a faptului ca, desi tanara familie paseste pe un drum nou, nu isi va uita sau nega radacinile si relatiile vechi.

Ca o picatura de inspiratie, astazi va prezentam si cele mai indragite citate despre dragoste si prietenie care pot fi puse pe place carduri.

  • Iubirea nu e targ: te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru ca te iubesc!
  • Chiar daca as vorbi in limbi omenesti si ingeresti, si n-as avea dragoste, sunt o arama sunatoare sau un chimval zanganitor. Si chiar daca as avea darul prorociei si as cunoaste toate tainele si toata stiinta; chiar daca as avea toata credinta, asa incat sa mut si muntii, si n-as avea dragoste, nu sunt nimic. Si chiar daca mi-as imparti toata averea pentru hrana saracilor, chiar daca mi-as da trupul sa fie ars, si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.
  • Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata.
  • Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
  • Diamantul prieteniei adevarate va straluci si in preajma necazului.
  • Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la deznadejde.
  • Prietenia adevarata rezista timpului, distantelor si tacerilor.
  • Un prieten adevarat iti stie slabiciunile, dar iti arata calitatile, iti simte temerile, dar iti intareste credinta, iti cunoaste ingrijorarile, dar iti elibereaza spiritul, iti recunoaste defectele, dar iti subliniaza posibilitatile.

Sursa: revistanunta.ro

Citește și:

foto prima pagina: scrisoare invitati, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.