Setari Cookie-uri

Ghidul tau complet pentru a arata perfect in ziua nuntii

Ghidul miresei in cativa pasi!

Pentru ca ziua nuntii nu o stabilesti peste noapte, vei avea cu siguranta suficient timp la dispozitie sa faci tot ceea ce trebuie pentru a arata excat cum iti doresti in ziua nuntii tale.

Pentru asta insa, ai nevoie de un ghid bine pus la punct si de un plan stability in detaliu pentru a castiga timp si pentru a-ti eficientiza actiunile.

Asadar, iata ce pasi trebuie sa urmezi intocmai pentru a arata "de milioane" in ziua nuntii.

foto: mireasa tanara, shutterstock

10-12 Luni inainte de nunta

Viitoare mireasa sau nu, fiecare femeie se arata nemultumita de silueta ei si mereu gaseste cate ceva ce poate fi imbunatatit. Ar trebui sa stii ca un plan de slabit prin activitatea sportiva trebuie facut cu mult timp inainte pentru a aunge la rezultatele dorite, asadar, imediat ce ai stabilit data exacta a nuntii, apuca-te de treaba.

Citește și:

Daca vrei sa apelezi la epilarea definitiva, acum este momentul perfect sa incepi acest tratament care dureaza un pic si care iti va asigura o piele catifelata in ziua nuntii si te va scapa de stresul salonului de cosmetic.

6 Luni inainte de nunta

Mergi la hairstylistul tau si cere-i sfaturi cu privire la culoarea si lungimea parului. Ai putea chiar de acum sa incerci cateva coafuri pentru a putea alege ce ti se potriveste mai bine. Nu face schimbari drastice care ar putea sa te afecteze mai tarziu si sa iti afecteze si ziua nuntii.

Daca vrei sa incepi un tratament cosmetic, acum este perioada favorabila. Ai suficient timp pana la nunta pentru a-ti face tenul sa arate impecabil si mai mult, vei avea timp la dispozitie pentru a-ti vindeca eventualele iritatii sau pete pigmentare.

4 Luni inainte de nunta

Daca vrei sa ai genele cat mai lungi prin metode cat mai naturale ar fi bine sa incepi acest tratament cu patru luni inanite de ziua nuntii pentru ca genele sa aiba timp sa se regenereze complet si sa arate perfect in ziua nunti.

Citește și:

Fa-ti o programare pentru a testa coafura pe care o vei purta in postura e mireasa si chiar si pentru make up.

2 Luni inainte de nunta

Ar fi bine ca acum sa incepi un proces de exfoliere usoara si non-agresiva a tenului si a pielii daca vrei ca aceasta sa straluceasca in ziua nuntii.

Foloseste lotiuni exfoliante cu un grad scazut de actiune pentru a nu leza tesuturile pielii si a nu te alege cu iritatii neplacute. In tot acest timp ai gria sa iti hidratezi piele pentru a nu se usca.

Lumineaza-ti zambetul prin diferite metode de albire a dintilor. Cu siguranta vrei sa ai cel mai stralucitor si mai frumos zambet, asa ca nu pierde ocazia si ocupa-te din timp de acest lucru.

O luna inainte de nunta

Mergi la un tratament pentru iluminarea tenului. Iti ofera stralucire si o catifelare foarte placuta.
Improspateaza-ti culoarea parului si ai gria sa nu o schimbi pentru ca s-ar putea sa regreti alegerea facuta fix in ziua nuntii.

Citește și:

O saptamana inainte de nunta

Ai gria de genele tale si mergi la un salon de infrumusetare daca vrei sa iti aplici gene false. Atentia la detalii este necesara in astfel de situatii, iar tu vrei sa arati cat mai bine in ziua nuntii.

Doua zile inainte de nunta

Mergi la salon pentru o epilare totala, si ai grija ca aceasta sa fie facuta ca la carte.

Aplica o masca naturala pentru stralucirea parului si una pentru stralucirea tenului.

Apeleaza la un peeling facut in casa pentru pielea ta si nu uita sa te hidratezi asa cum trebuie.

Ziua premergatoare nuntii

Manichiura si pedichiura trebuie sa fie impecabile, asa ca ai gria ca acest lucru sa se intample asa cum trebuie si lasa-te pe mana specialistilor de data asta.

Odihneste-te cat poti de mult si relazeaza-te! Urmeaza ziua ta cea mare!

Ziua Nuntii!

Nu uita de ritualul zilnic de ingrijire a tenului!

Citește și:

Bea un ceai calmant pentru a mai reduce din intensitatea emotiei si a stresului!

Nu uita de feliile de castravezi pentru cearcanele de sub ochi! In ziua nuntii trebuie sa ai o privire stralucitoare!

Zambeste!

foto prima pagina: mireasa frumoasa, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.