Setari Cookie-uri

3 sfaturi pentru alegerea domnisoarelor de onoare

Cele mai importante 3 sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi domnisoarele de onoare!

Organizarea si pregatirea unei nunti nu este deloc usoara, mai ales atunci cand nu vrei neaparat sa apelezi la un organizator specializat in organizarea acestor evenimente, ci vrei ca tu sa decizi tot ce se va intampla la nunta ta.

Asadar, optezi pentru organizarea nuntii pe cont propriu si te bazezi pe ajutorul domnisoarelor de onoare, pe care ar trebui sa le alegi pe spranceana.

domnisoare de onoare

foto: fotografie de nunta, shutterstock

Cum sa iti alegi domnisoarele de onoare potrivite?

Atunci cand iti alegi domnisoarele de onoare cu siguranta te gandesti sa iti inviti cele mai bune prietene, sora, colega de birou si cele mai apropiate cunostinte pentru a fi invitatele tale speciale si nu in ultimul rand ajutoarele de nadejde.

1. Nu exagera cu numarul domnisoarelor de onoare

Chiar daca ai o nunta mare nu trebuie sa exagerezi cu numarul domnisoarelor de onoare. Fii atenta insa la un lucru: fiecare dintre ele trebuie sa aiba cateva sarcini bine delimitate astfel incat sa te ajute atat la organizarea nuntii cat si pe parcursul acesteia.

Citește și:

Una dintre ele te va ajuta sa te machiezi, alta sa te imbraci, alta sa iti arenjezi parul, alta sa iti tina trena, alte doua sa conduca invitatii la mese si tot asa.

Domnisoarele de onoare trebuie sa iti fie prietene, pentru ca nicio mireasa nu este foarte calma si calda in exprimare atunci cand stresul si agitatia nuntii apasa pe umerii ei.

2. Tine cont de preferintele mirelui

Chiar daca te iubeste pe tine nu inseamna ca trebuie sa le placa si pe prietenele tale. Poate ca pe unele dintre ele nu poate sa le vada cu ochi buni si nu ar vrea sa le vada in preajma ta prea mult nici pe timpul petrecerii de nunta si nici in momentele in care te straduiesti sa organizezi cea mai frumoasa zi din viata voastra.

Tine cont si de dorintele si de preferintele lui pentru ca fiecare dintre voi sa aiba o nunta frumoasa si sa se distreze la minunata petrecere de dupa ceremonie.

Citește și:

3. Fii foarte atenta la cele pe care le alegi

Domnisoarele tale de onoare sunt ajutoarele tale de nadejde. Cele care vor fi acolo sa iti spuna ca rochia de mireasa iti sta bine chiar daca ai mai slabit un pic, cele care vor fi acolo sa iti spuna ca aranjamentele florale arata spectaculos si cele care vor fi acolo sa te suporte cu bune si cu rele atunci cand simti ca nu mai poti, atunci cand simti ca cedezi.

Ele vor fi alaturi de tine si cand te vei bucura si cand vei plange de fericire si se vor bucura alaturi de tine.

Ele trebuie sa fie cele mai bune prietene ale tale si cele mai apropiate de sufletul tau, pentru ca doar ele iti vor intelege fiecare gest, fiecare reactie si fiecare cuvant.

foto prima pagina: mireasa si domnisoare de onoare, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.