Setari Cookie-uri

Ce buchet de mireasa iti poarta noroc in functie de ziua nasterii?

Rolul initial al buchetului de mireasa era sa ii protejeze pe cei doi miri de spiritele rele si sa atraga belsugul inca de la inceputul vietii in doi. In mod traditional, fetele care se maritau purtau in maini menta, busuioc, ciulini, margarete, urzici, garofite sau leurda.

Cu timpul, buchetul de mireasa s-a transformat din amuleta intr-un accesoriu elegant. Cu toate acestea, florile de mireasa sunt inca inconjurate de un aer de mister si sunt atribuite viitoarelor mirese in functie de ziua de nastere a acestora.

Buchetele din imaginile de mai jos sunt realizate de Carmen Ionita

Luni – Buchet de mireasa cu levantica, albastrele, iasomie sau gardenie.

buchet-de-mireasa-levantica

Floarea caracteristica persoanelor nascute in zile de luni este levantica. Puternic parfumata si intalnita in diferite nuante de mov si roz, levantica este considerata aducatoare de noroc, tine departe ghinionul si spiritele rele si are puternice valente magice in toate culturile lumii.

Marti - Buchet de mireasa cu flori de camp

buchet-de-mireasa-flori-de-camp

In mod traditional, zilelor de marti le sunt atribuite flori ca camp ca margaretele, ciulinul, ura leului sau musetel. Astfel de flori sunt potrivite unei mirese cu spirit tanar, rebel si careia nu ii este teama sa fie diferita sau sta se afle deseoriin centrul atentiei. Sigura pe ea si cu o imaginatie bogata, mireasa nascuta martea va avea nu doar flori comoplet inedite, ci si o intreaga petrecere de nunta surprinzatoare.

Citește și:

Miercuri – Buchet de mireasa cu cale

buchet-de-mireasa-cale

Calele sunt potrivite pentru o mireasa de o eleganta clasica. Astfel de flori sunt simboluri ale acestei elegante d care vorbeam, precum si ale trainiciei. Femeia care le va purta in maini in ziua nuntii sale este o persoana complet increzatoare in sine, daruita cu foarte multa putere de convingere si cu darul diplomatiei, astfel incat obtine inotdeauna ce isi doreste.

Joi - Buchet de mireasa cu bujori sau anemone

buchet-mireasa-bujori-anemone

Un astfel de buchet de mireasa este menit unei persoane care nu si-a pierdut inocenta copilariei insa, in aceasi timp, are maniere impecabile si o deosebita eleganta, nu doar in stilul vestimentar, ci si in comportamentul zilnic. De regula, in spatele acestei imagini intotdeauna impecabila, se ascunde un sufket cald si romantic.

Vineri - Buchet de mireasa cu trandafiri sau orhidee

Citește și:

buchet-mireasa-trandafiri

Miresele nascute in zile de vineri sunt femei foarte pasionale si de o senzualitate aparte. Sunt profund indragostite de sotii lor si le vor fi cu adevarat fidele pana in ultima zi. Uneori se pot incapatana si nu stiu inca sa faca pace cu lucrurile pe care nu le pot schimba insa, in cele din urma, se adapteaza din mers.

Sambata - Buchet de mireasa cu hortensie sau violete

buchet-de-mireasa-hortensie

In timp ce violetele exprima delicatete, hortensia transmite un mesaj de rezistenta a caracterului si de trainicie a sentimentelor. Pentru astfel de mirese sunt recomandate cu precadere bulgarii bogati de hortensie, disponibili intr-o larga paleta de culori si care vor atrage energiile pozitive din univers asupra uniunii celor doua suflete.

Duminica – Buchet de mireasa in culori solare

buchet-de-mireasa-galben

In ceea ce priveste florile potrivite pentru miresele nascute in zile de duminica, regulile se schimba un pic. Daca pentru celelalte zile sunt importante speciile de flori, in acest caz sunt importante nuantele solare. In cazul acestor mirese, sunt rcomandate buchetele in tonuri solare, care sa atraga energia benefica a astrului de zi. Galben, crem, roz, rosu sau portocaliu sunt cele mai potrivite alegeri pentru buchetul de mireasa.

Citește și:

Sursa: revistanunta.ro

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.