Setari Cookie-uri

Trenduri pentru nuntile de iarna din 2016

Sezonul de nunti al acestui an ajunge la final si este momentul sa ne despartim de trendurile verii. Cu siguranta unele dintre ele vor ramane inca in topul preferintelor si in anul care urmeaza, asa cum ar fi rochiile de mireasa cu spate spectaculos, cazut indraznet sau subliniat cu decupaje elegante in dantela.

Paleta cromatica, asa cum veti vedea, se va schimba simtitor catre zona pastelata, desi se vor pastra cateva accente de culori tari. Prin urmare, iata cateva dintre trendurile in nuntile urmatorului sezon in care vom celebra iubirea si oamenii care au ales sa isi uneasca destinele pentru totdeauna.

1. Aranjamente florale centrale care amintesc de sarbatori

Faptul ca nuntile de iarna au loc dupa sarbatori nu trebuie sa impiedice pe nimeni sa pastreze un strop din magia lor si la petrecerea de nunta. Cea mai simpla modalitate de a face acest lucru este inlocuirea clasicelor aranjamente de flori cu compozitii vegetale care amintesc de cele mai frumoase momente ale iernii. Acestea pot include tonuri pastelate de roz si de mov, precum si accente puternice de culoare, aduse printr-o combinatie inedite: crengutele de brad impodobite cu orhidee sau alte flori exotice, precum si de accesorii vegetale aromate, cum ar fi bete de vanilie sau de scortiosoara. Nu doar ca vor arata spectaculos si original, dar vor parfuma delicat salonul de nunta.

Citește și:

Mai mult de atat, clasicul buchet de mireasa poate fi inlocuit cu o compozitie a carei ”structura de rezistenta” sa fie, ca in cazul aranjamentelor, crengutele de brad.

2. Paleta cromatica de iarna

In ceea ce priveste culorile, asa cum spuneam mai sus, trendul principal este pastelul, accentuat pe alocuri de tonuri puternice, profunde de visinu sau mov inchis. In ceea ce priveste verdele, acesta se schimba de la tonurile crude ale verii la nuantele mai inchise, care amintesc de brad.

3. Forme geometrice

Unul dintre cele mai interesante trenduri ale industriei de nunti pentru sezonul de iarna sunt formele geometrice care pot fi incluse in numeroase elemente ale nuntii. Spre exemplu, florile din aranjamentele centrale pot fi construite in colivii cu astfel de forma inedite. De asemenea, invitatiie de nunta pot avea imprineuri geometrice, de preferat in tonuri metalice si negru, care vor duce astfel cu gandul la unul dintre cele mai mari succese cinematografice ale ultimolor ani, respectiv la Great Gatsby.

Citește și:

4. Flori de iarna

Asa cum spuneam mai sus, unul dintre trendurile sezonului este inlocuira clasicului buchet de mireasa cu unul care aminteste de magia sarbatorilor. Pentru miresele care vor sa pastreze eleganta unui buchet de mieasa atemporal, este important de stiut ca in aceasta iarna, buchetele isi maresc dimensiunile si trec de la forma rotunda la una usor alungita sau curgatoare, ca o cascada. In acelasi timp, florile recomandate pentru nuntile din 2016 sunt trandafirii si ranunculus.

5. Rochiile de mireasa

Trendul rochiilor cu spatele gol sau descoperit partial se va pastra si in acest sezon. De asemenea, in voga vor fi si cele care se inchid cu nasturi spectaculosi, care urmaresc linia coloane vertebrale. In ceea ce priveste materialele, acestea trec de la tulle catre matase si dantela iar croielile isi pierd din volumul. Mai mult de atat, manichiura clasica de mireasa, in culori pastelate va ajunge la capatul opus al paletei cromatice si unghiile viitoarelor doamne vor imbraca nuante curajoase de rosu inchis si mov.

Citește și:

Sezonul de nunti al acestui an ajunge la final si este momentul sa ne despartim de trendurile verii. Cu siguranta unele dintre ele vor ramane inca in topul preferintelor si in anul care urmeaza, asa cum ar fi rochiile de mireasa cu spate spectaculos, cazut indraznet sau subliniat cu decupaje elegante in dantela. Paleta cromatica, asa cum veti vedea, se va schimba simtitor catre zona pastelata, desi se vor pastra cateva accente de culori tari. Prin urmare, iata cateva dintre trendurile urmatorului sezon in care vom celebra iubirea si oamenii care au ales sa isi uneasca destinele pentru totdeauna.

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.