Setari Cookie-uri

Unde comandati decoratiunile florale pentru nunta? - discutii pe Forumul Grace

Orice nunta are nevoie de un decor adecvat pentru a crea atmosfera dorita. Insa ce flori sunt indicate, care rezista mai mult in fata ofilirii si totodata de unde sa le procuram?

Orice nunta are nevoie de un decor adecvat pentru a crea atmosfera dorita. Insa ce flori sunt indicate, care rezista mai mult in fata ofilirii si totodata de unde sa le procuram?

Ully1986 este cea care a deschis acest topic: "Fetelor, voi ce florarii de incredere stiti pentru decoratiunile de nunta? Eu am fost la cateva, insa m-au cam dezamagit, ba sunt prea scumpe, ba am vazut cum faceau un buchet banal si m-au convins sa fac stanga imrejur, iar alta florarie mi-a zis ca trebuie sa importe florile pe care le vreu eu, adica niste trandafiri, ca cica sunt nu stiu ce rasa etc. Voi aveti sugestii de incredere?"

Fantome ne spune: "Eu nu sunt din Bucuresti, nu te pot trimite la o florarie anume. Iti pot da doar o sugestie, cazul meu, de buchete si de toate aranjamentele florale din sala se va ocupa o agentie de nunti.
Pot sa-ti spun cam ce preturi am obtiniut eu:
-buchet mireasa: 250 ron;
-buchet nasa: 150 ron;
-buchete domnisoare - 4 buc: 200 ron (toate);
-cocarde - 11 buc - 10 ron/ buc;
-vas cu crizanteme pe fiecare masa - 25 buc - 35 ron/ buc;
-lumanari nasi - 120 lei (pe suport de lemn).
Cam astea sunt preturile..."

Citește și:

Margaritmariana vine cu sugestii: "Iti pot sugera sa te duci in piata la Rahova (George Cosbuc) unde este an-gros-ul de flori si imediat langa este o florarie; eu am mai lucrat cu ea la 2 nunti, am luat de acolo aranjamentele florale si nu m-au dezamagit cel putin aveau si preturile acceptabile. Sa-mi spui ca ai facut :)"

Andreeadascalu ne spune ce flori sunt foarte rezistente, testate chiar de ea: "Mie imi plac enorm calele si de asta am optat pentru ele,dar un alt motiv a fost si rezistenta lor. Ca sa vad daca va arata bine cala din par, am lasat una 24 de ore fara apa si a doua zi era ca noua. Nu spun sa faceti nunta din cale,dar din ce-am vazut eu, trandafirii sunt primii care cedeaza. Am fost sambata trecuta la o nunta si trandafirii din pieptul parintilor aratau groaznic. Si au ales si albi,ca sa se vada si mai bine stadiul de ofilire. Parerea mea e ca pentru nunta trebuie alese niste flori mai rezistente. La nunta mea s-a ocupat firma de decoratiuni de flori si nu a trebuit sa-mi bat eu prea tare capul, din fericire. Ce-i drept, le-am spus din start ca vreau doar cale si nu am avut parte de surprize. E adevarat ca atunci cand intru intr-o florarie, de cele mai multe ori sunt dezamagita, pentru ca florile arata ingrozitor. Chiar si in cele "cu pretentii" am avut surprize..."

Citește și:

Dar voi, restul viitoarelor mirese si cele... foste mirese, cu cat si de unde ati procurat florile de nunta? Va asteptam sa discutam pe aceasta tema in rubrica de comentarii, abia astept sa aflu si alte informatii, mai ales in privinta florariilor!

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.