Setari Cookie-uri

Idei pentru petrecerea burlacelor - Forumul Grace

Asa cum viitorii nostri barbati pot organiza petrecerea burlacilor, sustinuti fiind de traditie (de fapt numai cu acordul nostru)tot la fel putem organiza si noi o petrecere de neuitat cat inca mai suntem... burlace!

Asa cum viitorii nostri barbati pot organiza petrecerea burlacilor, sustinuti fiind de traditie (de fapt numai cu acordul nostru)tot la fel putem organiza si noi o petrecere de neuitat cat inca mai suntem... burlace!

E usor de zis, dar greu de facut! Si spun acestea pentru ca o astfel de petrecre chiar trebuie sa aibe "ingredientele speciale" ale unei distractii de neuitat, ceva care sa o deosebeasca de o petrecere obisnuita. Daca traditia ne aduce ideea unui barbat care sa se dezbrace senzual pe ritmul unei muzici, in realitate nu cred ca aceasta este dorinta cea mai mare a unei femei aflate in prag de casatorie. Atunci care este "ingredientul" perfect pentru o astfel de petrecere? Probabil ca aceeasi intrebare v-o puneti si voi aflate intr-o astfel de situatie.

Alinaiulia, o cititoare cu multe idei din cate am observat noi pana acum, ne aduce in atentie aceasta tema: "Ce idei aveti pentru petrecerea burlacelor? Eu tare as vrea sa pot trage cu ochiul la petrecrea lor !"

Citește și:

Gelozia ne impiedica sa renuntam la o astfel de petrecere?

K3ntutza ne spune: "Eu sunt impotriva. Sa iasa la o bere. Nu ma indoiesc de el ci de prietenii lui. Nu se stie niciodata.- o noapte iti poate schimba viatza, mai bine sa fii precaut:."

Fantome ne incurajeaza: "Fetelor, nu va faceti griji. Va fi o seara intre baieti... si cam atat. Eu vreau sa iasa cu baietii, sa rada, sa spuna bancuri deocheate, etc. Din partea mea pot sa-i aduca si o fata sa danseze pentru ei. Sunt convinsa ca nu se va lasa cu orgii. Fratele meu va fi acolo. Si eu vreau sa petrec o seara speciala cu felele.

Sa aaveti o nunta deosebita si sa nu uitati sa va distrati, sa va simtiti cat mai bine. Este nunta voastra, nu a altora. "

Voi ce idei aveti? Sunteti de acord cu o astfel de petrecere? Va asteptam cu drag sa ne impartasiti impresii mai jos la comentarii sau pe Formul Grace.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.