3 idei pentru buchetul de mireasa

3 idei pentru buchetul de mireasa

Fiecare femeie indragostita se viseaza in frumoasa rochie de mireasa, ba chiar ni se intampla sa ne imaginam mirese inca din anii copilariei. Odata cu pregatirile de nunta trebuie aleasa si rochia de printesa si parca cel mai frumos o evidentiaza cateva flori ce contrasteaza cu nuanta acesteia.

Fiecare femeie indragostita se viseaza in frumoasa rochie de mireasa, ba chiar ni se intampla sa ne imaginam mirese inca din anii copilariei. Odata cu pregatirile de nunta trebuie aleasa si rochia de printesa si parca cel mai frumos o evidentiaza cateva flori ce contrasteaza cu nuanta acesteia. Retail jobs

Buchetul miresei este incarcat de superstitii, avand ca simbolistica in principal protejarea miresei, evidentierea frumusetii si bucuriei acesteia. Alegerea florilor nu se face cu usurinta, caci la randul lor si acestea sunt incarcate de simboluri, insa nu vom vorbi despre toate acestea, ci depre modul in care am putea obtine un buchet.

3 idei pentru buchetul miresei

Buchetul ghiveci

Nu, nu va ganditi la un ghivecu cu o floare ornamenrala in el, ci mai degraba la florile preferate aranjate intr-un suport special ornat, cu o codita de care sa il tineti. Acest suport poate avea diverse forme: rotund, inimioara, patrat, forma ovalara etc. sau poate de asemenea sa fie de diferite inaltimi. Se poate infrumuseta cu panglici, margele etc.

Buchetul gentuta

Cel mai frumos ar fi din trandafiri, dar i se potrivesc si alte combinatii florale, precum orhidee sau alte flori exotice. Gentuta este obtinuta din flori, iar toarta se face din panglici, pe un suport rigid.

Buchetul globulet

Acesta este foarte comod, nu se confectioneaza greu si nici nu necesita multe flori. Se obtine un globulet si se fiseaza de bratul miresei printr-o panglica, un sir de margele, un lantisor sau orice altceva doriti. Poate fi de diverse dimensiuni si este foarte comod, lasand practic libere mainile miresei.

Va asteptam sa veniti si cu alte idei mai jos, la rubrica de omentarii, ori pe Formul Grace.

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri