Setari Cookie-uri

Reguli de stil la nunta - mirele

Ziua nuntii vine plina de emotii si fiecare detaliu devine important. Daca in centrul atentiei ramane mireasa, aceasta nu inseamna insa ca mirele trebuie neglijat

Ziua nuntii vine plina de emotii si fiecare detaliu devine important. Daca in centrul atentiei ramane mireasa, aceasta nu inseamna insa ca mirele trebuie neglijat.

Reguli de stil la nunta pe care sa le urmeze mirele

1. Tinuta - este extrem de importanta si mirele trebuie sa tina cont de cateva aspecte atunci cand isi alege vestimentatia:

- sa fie in armonie cu tema nuntii si rochia miresei (aceasta nu inseamna neaparat aceeasi culoare a costumului, ci poate nuante care se armonizeaza)

- costumul mirelui nu trebuie sa fie in culori stridente. Chiar daca mirele trebuie sa se deosebeasca prin tinuta sa de restul invitatilor, aceasta se va face prin eleganta deosebita a costumului, prin liniile aparte, de ocazie, prin nuantele elegante, insa nu obisnuite ale costumului.

- nu uitati de butonii de camasa. Este un element important ce confera eleganta tinutei.

Citește și:

- mirele nu trebuie sa aleaga un model de costum care nu i se potriveste staturii sale. Trebuie probate cat mai multe costume pentru a afla ce ii place, ce i se potriveste cel mai bine.

2. Manierele si traditiile

Ca si mireasa, trebuie sa stea de vorba cu toti invitatii in parte, nu foarte mult timp, insa suficient cat sa se simta fiecare invitat bagat in seama. Totodata mirele trebuie sa aibe grija la cateva aspecte ce tin de traditie si care chiar daca nu au fost prezente la alte nunti, este frumos sa le urmeze intr-o zi unica precum cea a nuntii. Spre exemplu nu trebuie sa uite sa ii ofere miresei un cadou special, precum si parintilor. De asemenea (si este valabil si pentru mireasa) mirele ar trebui sa aibe pregatit in ziua nuntii un discurs prin care sa se adreseze miresei, parintilor si nasilor. Pentru mai multe detalii cititi "Toast pentru nunta".

Citește și:

3. Ingrijirea - fiecare detaliu este important, astfel ca mirele trebuie sa se ingrijeasca de tenul sau, de sprancene daca sunte prea stufoase, de barba, de maniciura.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.