Setari Cookie-uri

Melodia pentru marsul miresei - Forumul Grace

Cum fiecare moment important din cadrul nuntii este insotit de o atmosfera aparte, la fel se intampla si in cazul intrarii miresei in biserica si strabaterii drumului catre altar.

Cum fiecare moment important din cadrul nuntii este insotit de o atmosfera aparte, la fel se intampla si in cazul intrarii miresei in biserica si strabaterii drumului catre altar.

Muzica pentru marsul miresei

Ully1986 este cea care vine cu aceasta idee: "Am facut playlistul de nunta cu de toate, si populara, si lente, si mai tineresti, si mi-am amintit ca trebuie sa aleg si melodia pt marsul meu in biserica... Si nu e deloc usor. As vrea sa imi cante cineva pe orga sau pianina (am un prieten pianist si ar face asta cu mare placere), dar la noi bisericile nu au asa instrumente, asa ca o sa aducem noi daca ni se permite. Numai ca nu stiu ce melodie sa aleg... un Clayderman?"

Fantome a gasit o solutie ami accesibila: "Eu am optat pentru corul bisericii. Vor interpreta "Oda bucuriei". "

Dana_lacatusu ne intreaba unele lucruri importante: "Stati un pic ca nu m-am lamurit... Eu nu am participat la nunti de cand eram copil, dar n-am inteles, mireasa are un mars? Cand intra in biserica? Cum am vazut in filme?? Sau... cand ies impreuna mirii ? Imi cer scuze pentru nestiinta, dar trebuie sa va intreb."

Citește și:

Fantome ne povesteste o intamplare haioasa: "Faza tare: preotul care ne-a cununat este prieten de familie cu noi (a fost si la sala) si la sfarsitul slujbei, la cuvantare a inceput sa planga de emotie... si-am plans toti, o biserca plina de plangaciosi. Auzeam in spate icnete de plans si nici nu-mi mai amintesc ce a cantat corul."

Va asteptam sa ne ajutati cu cat mai multe idei pe aceasta tema pe Forumul Grace sau mai jos, in rubrica de comentarii.

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.