Setari Cookie-uri

Concurs: Cel mai neinspirat cadou de Craciun primit vreodata

Din seria credeai ca nu ai avut nimic de castigat din asta Kudika revine in forta! Cel mai urat si mai inutil cadou de Craciun primit vreodata iti poate aduce un premiu pe placul tau!

Din seria “credeai ca nu ai avut nimic de castigat din asta” Kudika revine in forta! Cel mai urat si mai inutil cadou de Craciun primit vreodata iti poate aduce un premiu pe placul tau! Din seria “credeai ca nu ai avut nimic de castigat din asta” Kudika revine in forta! Cel mai urat si mai inutil cadou de Craciun primit vreodata iti poate aduce un premiu pe placul tau!

Kudika si www.Magielle.ro te provoaca la un nou concurs: Povesteste-ne care a fost cel mai urat cadou de Craciun primit vreodata iar noi te premiem! De aceasta data darul va fi mai mult ca sigur pe gustul tau fiindca www.Magielle.ro iti ofera ocazia sa ti-l alegi singura.

Ce trebuie sa faci?

Sa ne povestesti postand un raspuns in acest topic care a fost cel mai urat, inutil si neinspirat cadou primit vreodata de Craciun! Peste doua saptamani noi vom citi toate postarile si vom premia povestea despre cadoul cu ghinion!

Citește și:

Concursul se desfasoara in perioada 26 nov - 10 dec 2008.

Castigatoarea va fi anuntata pe email si in cadrul acestui topic din forum.

Vor fi luate in considerare numai raspunsurile postate in acest topic de forum.

Premiul este oferit de www.Magielle.ro si consta intr-un produs Magielle in valoare de 100 lei pe care ti-l poti allege singura! Daca produsul dorit depaseste valoarea premiului, poti achita diferenta.

PENTRU A PARTICIPA LA CONCURS CLICK AICI

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.