Setari Cookie-uri

Sa-l ceri tu in casatorie poate fi ciudat? - Forumul Grace

Daca tot astepti sa fii ceruta si acest lucru nu se intampla, totusi nu poti face tu acest pas? Oare mai este obligatoriu ca barbatul sa ceara femeia in casatorie?

Daca tot astepti sa fii ceruta si acest lucru nu se intampla, totusi nu poti face tu acest pas? Oare mai este obligatoriu ca barbatul sa ceara femeia in casatorie?

Septembrie69 este cititoarea noastra care a deschis acest topic: "Stiti.. m-am tot gandit la o chestie: daca l-as cere eu in casatorie? Ar fi ceva iesit (tare) in comun? Cu inel shi toate cele... Traditionalismul nu-i de mine.. si de ce nu? Mi-ar face placere sa aud pareri si parerile voastre!"

K3ntutza nu prea este de acord cu ideea: "Nu stiu ce sa zic, insa eu nu as face asa ceva. Te-ai gandit si la refuz? Corect, e aiurea, insa nu este exclus, poate sa iti spuna sa mai asteptati ori ca nu e momentul sau mai stiu eu ce... Pt mine e total exclusa aceasta optiune; poti sai bati niste a-pro-pos-uri ceva insa sal ceri tu NUUUU!!! Pe mine m-a cerut el cand nici macar nu mi-ar fi trecut prin cap, a fost un "da" categoric insa eu privesc chestia asta ca si cum te-ai ruga de el ca sa nu ramai fata batrana... parerea mea."

Citește și:

Sagem ne marturiseste o poveste frumoasa: "Teoretic e intr-adevar nonconformist, practic insa cred ca o multime de femei fac asta fara sa se gandeasca prea mult la consecinte. Iubitul meu sot si acum imi zice ca eu l-am cerut pe el, ci nu el pe mine, desi eu imi amintesc vag si stiu ca o facusem in gluma. Anyway, ceruta am fost eu, cu inel cu tot, dar nunta am facut-o la initiativa mea, altfel poate ca mai asteptam inca pe atat. deci, ia-ti inima in dinti si fa ce vrei tu, desi inelul ar fi frumos sa vina de la el, sau eventual sa schimbati niste inele intre voi, altele decat cele de la nunta."

Gabontel insa chiar l-a cerut in casatorie: "El are salvat in computerul lui o cerere facuta de mine acum 1 an si ceva. Facem nunta la anu', dar.... el ink nu m-a cerut..."

Viata este complicata si de multe ori suntem influentati de ceea ce se cheama "asa se face, asa face toata lumea", insa noi cum am vrea cu adevarat sa traim? Va astept cu pareri cat mai libere si nonconformiste despre ceea ce inseamna legalizarea unei iubiri, aici, in rubrica de comentarii sau pe Forumul Grace.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.