Setari Cookie-uri

Cele mai emotionante momente la nunta - Forumul Grace

Numai cand auzim cuvantul "nunta" se aprind in sufletele noastre emotii, fie ca suntem sau nu casatorite. Daca nu suntem, ne dorim sa fim cerute si sa trecem printr-o astfel de experienta minunata, iar daca suntem deja probabil de amintim cu placere de acest eveniment si retraim emotiile vremii de atunci.

Numai cand auzim cuvantul "nunta" se aprind in sufletele noastre emotii, fie ca suntem sau nu casatorite. Daca nu suntem, ne dorim sa fim cerute si sa trecem printr-o astfel de experienta minunata, iar daca suntem deja probabil ne amintim cu placere de acest eveniment si retraim emotiile vremii de atunci.

Si totusi, ce anume din cadrul unei nunti ne trezeste cele mai mari emotii?

Cititoarea noastra sotoo este curioasa sa afle care sunt cele mai emotionante momente din cadrul unei nunti: "Fetelor, mai ales cele care deja ati facut nunta, va propun sa ne spuneti si noua, viitoarelor mirese, ce anume v-a emotionat cel mai tare si mai tare din ziua nuntii? Care sunt cele mai frumoase momente.... sau haioase? Multumiim, abia astept sa citesc povestioaree!!"

geanygl21 ne povesteste ce a emotionat-o pe ea cel mai mult: "Multe din momente sunt emotionante, de ex la noi cand mirele vine acasa la mireasa aceasta este ascunsa de domnisoare, el tb sa o caute si at cand il vezi prima data, asa mumos... emotionant este cand intri la starea civila si spui da si lumea te aplauda si toti striga sa va sarutati, emotionanta este slujba la biserica in mom in care preotul iti spune sa va strangeti de maini si-l tii strans si te rogi la Dumnezeu sa-ti aduca numai bucurii alaturi de el, emotionant este primul dans al vostru ..toata lumea se uita la voi..incercati sa va aduceti aminte pasii la urma lumea va aplauda....emotionanta este toata nunta ...fetelor o viata frumoasa alaturi de sotii vostri va doresc

Citește și:

Pe Fnatome a impresionat-o altceva: "Exiata momente emotionante, clar. Acum depinde si de tine cat te lasi tu coplesita de eveniment. Eu am avut emotii cand a venit dupa mine si cand a trebuit sa pun florile in piept parintilor. Un alt moment emotionant a fost cununia religioasa, unde pana si preotul a plans. Urmatorul s-a petrecut in parc cand am primit felicitarile celor prezenti: prietena mea (fosta colega de liceu) a venit impteuna cu sotul ei din Viena ca sa participe la nunta in timp ce altele 2 din Brasov nu si-au putut face timp. Totodata, o alta colega de liceu (care si-a pierdut vederea in urma operatiei unei tumori craniene) a fost prezenta la cununia religioasa. Ele 2 m-au impresionat foarte placut. Au mai fost momente emotionante, dar de intensitate mai mica: porumbei, confeti, urari si strangeri in brate de la cei dragi, munti de flori, tortul adus rauri de flacari..."

Citește și:

Dar voua care vi se par cele mai emotionante momente la o nunta? Va asteptam sa ni le marturisiti mai jos, in rubrica de comentarii sau pe aceasta tema din Forumul Grace.

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.