Setari Cookie-uri

Cu ce masina sa vina mireasa la nunta? - Forumul Grace

Este o moda in ceea ce priveste mijlocul de transport al miresei in ziua nuntii. Se obisnuieste ca mireasa sa fie adusa la biserica cu un mijloc de transport special,deosebit, cu care nu merge zilnic.

Este o moda in ceea ce priveste mijlocul de transport al miresei in ziua nuntii. Se obisnuieste ca mireasa sa fie adusa la biserica cu un mijloc de transport special, deosebit, cu care nu merge zilnic.

Masina miresei

De obicei se obisnuieste ca mireasa sa vina intr-o limuzina sau caleasca, insa exista si alte alternative. Miresele Grace au incercat si alte masini:

Iulika_floare doreste o masina speciala: "Cu masina de epocaaaaa! Sper sa imi si pot permite."

Angik nu e foarte pretentioasa: "Prefer cu masina mea, nu am "dacie" dar nici de epoca nu e, insa pentru mine e ok."

Sol isi doreste ceva clasic: "Eu cred ca o sa aleg caleasca; consider ca e ceva mai deosebit, cu masina mergem in fiecare zi..."

Rocksanyk ne povesteste de la nunta ei: "Eu am avut un Jaguar fain tare nici ultimul tip dar nici de epoca, ceva asa pe la mijloc dar fain tare. Nu am stiut ce msina ma va duce, mi-a facut mirele surpriza... eu am cumparat voal si am facut ornamentul, o funda mare pentru capota si voal prins din loc in loc cu fundite aurii si cine a impodobit masinile l-a pus cum a crezut, a iesit frumos. Puteti vedea poze la profil.
Vroiam limuzina dar nu este nici una in oras trebuia adusa de la 35 km, m-ar fi ajuns o gramada de bani .... Asa a fost si mai economic si mai distractiv, cu trasura nu m-as fi riscat ... A plouat 2 saptamani la rand si s-a oprit in ziua nuntii, eram cea mai fericita ... nu a fost soare dar macar nu a plouat."

Citește și:

Paoolac insa crede ca nu merita o limuzina chiar atat de mult: "Eu am vrut sa inchiriez o limuzina la nunta, dar pretul mi s-a parut prea mare. Asta pentru ca nu se gaseste in orasul meu asa ceva si trebuia sa inchiriez din alta parte, iar drumul dus-intors pana acol CEREA SI MAI MULT TIMP. Pretul era de 100 pe ora,eu aveam nevoie de ea 5 ore,plus vreo 2 ore dus,7 ore - 700 de euro. Nu. Nu cred ca ar trebui sa cheltuim banii pe asa ceva. Chiar daca la nunta noastra ne dorim sa fim printese. Sa nu uitam ca printesele au parintii regi si regii au calestile proprii, bani, masinii etc. La nunta mea, am vorbit cu un var de-al sotului care avea un bmw x5 alb, si am ales ca aceea sa fie masina miresei. Insa el a avut o problema in ziua aceea, un mic accident mai bine zis..si pe ultima suta de metri, am ales un volvo, masina unui alt prieten al sotului. E importanta masina cu care vine mireasa, bineinteles, insa e la fel de importanta si modul in care arata aceasta. Asa ca sfatul meu e sa nu cheltuiti atat de multi bani pe masina miresei. si in ceea ce priveste caleasca trebuie sa ne gandim ca daca bate vantul in ziua respectiva, tot praful se pune pe noi. Calul isi face nevoile si din mers si nu miroase chiar foarte bine si daca vrem sa simtim adirea animalului... sau fundului acestuia. Hm... nu cred ca ar fi o alegere prea buna. Asta pentru ca in ziua nuntii trebuie sa umbli, pana la primarie, pana la biserica, un tur al orasului cat mai lung, asta ca sa vada lumea... Hm... asa ca ganditi-va de doua ori fetelor.."

Citește și:

Voi ce parere aveti despre transportul miresei? Va asteptam sa ne scrieti parerile voastre mai jos, in rubrica de comentarii sau pe Forumul Grace.

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.