Setari Cookie-uri

Idei traznite pentru petrecerea burlacitelor

Petrecerea burlacilor, iar mai recent a burlacitelor (avem si noi drepturi la egalitate), are traditia sa veche si simbolizeaza despartirea barbatului sau a femeii de viata singuratica si trecerea la cea de cuplu. Astfel ca seara cu pricina ar trebui sa fie ultima pentru acele distractii care nu isi mai gasesc locul in cadrul casatoriei.

Petrecerea burlacilor, iar mai recent a burlacitelor (avem si noi drepturi la egalitate), are traditia sa veche si simbolizeaza despartirea barbatului sau a femeii de viata singuratica si trecerea la cea de cuplu. Astfel ca seara cu pricina ar trebui sa fie ultima pentru acele distractii care nu isi mai gasesc locul in cadrul casatoriei.

Prietenele viitoarei mirese ar trebui sa ii organizeze acesteia petrecerea burlacelor. Insa care sunt ingredientele perfecte pentru o astfel de seara care ar trebui sa fie altfel decat o petrecere obisnuita? Ce anume ar putea aduce special? Ve stita traditie a unui barbat care sa se dezbrace pe ritmurile unei muzici nu neaparat reprezinta o bucurie pentru femeia aflata in pragul casatoriei care abia asteapta sa-si tina iubitul de mana si sa spuna un “DA” convingator in biserica.

Citește și:

De aceea va propunem cateva jocuri si idei care fac ziua si noaptea burlacitelor una speciala.

Ocupatie de... zi

In ziua dinaintea asteptatei petreceri ii puteti face viitoarei mirese o surpriza printr-o programare la spa si masaj. Trebuie sa fie o zi si o noapte memorabila, astfel ca o relaxare deplina si un rasfat in saloanele spa va va destinde suficient de mult incat sa va simtiti cu bateriile incarcate pentru orice traznaie.

Dans cu lectii

Daca prietena voastra nu a ajuns vreodata sa ia lectii de dans in cadrul unei grupe ii puteti face aceasta surpriza si vrand-nevrand se va vedea intr-o sala de dansuri unde va inavata pasii muzicii pe care o iubeste cel mai mult (salsa, dans modern etc). Va fi o distractie si o provocare pe cinste pe care nu o va uita vreodata!

Pana la miezul noptii

Pana la miezul noptii petrecerea trebuie sa fie in toi. Probabil ca ati facut deja programul ca dupa 12 noaptea sa mergeti intr-un club unde sa dansati si sa va distrati, dar pana atunci? Faceti adunarea generala de prietene acasa la cea care are posibiliattea de gazduire si puteti organiza diverse jocuri distractive. Spre exemplu ar putea include putina bautura (dar putina) pentru dezinhibitie, cateva adevaruri si... raspunsuri interesante la intrebari traznite. Mai clar zis, puteti juca “Am/Nu am facut niciodata...”. Asadar voi, prietene apropiate care stiti destule, ii puteti adresa intrebari nazbatioase cu privire la viata personala, de genul: ai facut vreodata? Ea nu este obligata sa spuna adevarul, dar fiecare dintr cele prezente care NU au facut trebuie sa bea o gura de tarie (ce ati ales ca bautura, spre exemplu sampanie). Ori, fara intrebari, fiecare dintre voi trebuie sa spuna ca niciodata nu a facut ceva. Si celelate care au facut (inclusiv persoana care spune, daca a mintit trebuie sa bea si ea) trebuie sa bea o gura...

Citește și:

Dupa miezul noptii

Dupa miezul noptii e cazul sa va distrati si sa dansati intr-un club unde eventual sunt si stripperi. Distractia trebuie sa fie maxima si cat mai lunga. Foarte interesant ar fi daca respectivul club ar avea si o petrecere karaoke.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.