Setari Cookie-uri

Rochia de mireasa la care ai visat la preturi minime

Intotdeauna cand vine vorba despre un eveniment de proportii cu importanta deosebita in viata omului toate serviciile la care se apeleaza au preturi uneori de necrezut. Nunta este un pas deosebit de important pentru un cuplu, implinindu-si visele legate de iubire si totodata luand fiecare pe umeri noi responsabilitati.

Intotdeauna cand vine vorba despre un eveniment de proportii cu importanta deosebita in viata omului toate serviciile la care se apeleaza au preturi uneori de necrezut. Nunta este un pas deosebit de important pentru un cuplu, implinindu-si visele legate de iubire si totodata luand fiecare pe umeri noi responsabilitati.

Daca barbatii se gandesc mai putin la ziua nuntii si nu obisnuiesc sa isi imagineze aceasta zi pana la ultimul detaliu, pentru femei insa lucrurile stau altfel. Noi visam inca din copilarie la frumusetea acestei zile in care ne bucuram de fiecare detaliu in parte, simtindu-ne iubite, bucurandu-ne de noul pas pe care il facem in relatie precum si de intemeierea unei familii cu tot ceea ce inseamna aceasta. Pentru o mireasa aspectul este deosebit de important, dorindu-si sa fie cat mai frumoasa posibil, de neuitat, stralucitoare ca o diva, cu zambetul radiind de fericire. Rochia de mireasa, coafura, accesoriile, machiajul, toate sunt menite sa fructifice frumusetea naturala a miresei. Insa cheltuielile unei nunti sunt mari, incepand de la restaurant si culminand cu toate detaliile, invitatiile, muzica, decorul si vestimentatia.

Citește și:

Pentru ca fiecare mireasa are dreptul sa poarte rochia visurilor sale indiferent de posibilitati si de limitele bugetului, va propunem cateva metode prin care puteti obtine rochia de mireasa pe care o doriti la preturi minime.

Fii propriul designer

Niciun creator nu poate ghici mai bine decat tine ceea ce iti doresti, asadar informeaza-te, inspira-te din cat mai multe imagini si vizite in magazine, probeaza modelele preferate pentru a vedea care ti se potriveste cel mai bine si gata, apuca-te sa creezi modelul ideal. Dupa ce te-ai hotarat ce anume vrei pana la ultimele amanunte, mergi la un criotor priceput, alegeti impreuna materialele si accesoriile de care aveti nevoie si visul este pe cale sa se implineasca. Mai apoi ramane doar sa te prezinti la probe. Nu uita sa specifici sa iti lase la cusaturi material in plus, in special in zona taliei si a bustului, pentru a avea de unde sa faceti retusuri. Finalizarea rochiei si ultimele retusuri se vor face in saptamana nuntii.

Citește și:

Nu rata reducierile

Pana si cele mai mari case de moda au perioade de reduceri pentru rochia de mireasa. Cauta din timp ofertele si reducerile de sezon, in felul acesta ramai cu destui banuti in plus pe care ii poti folosi in alte directii, spre exemplu sa cumperi accesoriile rochiei de mireasa: gentuta, voalul, jartiera etc.

Rochie de... inchiriat

Daca ai gasit un model care iti place foarte mult, cauta si in ofertele de inchiriere. Fie poti sa le gasesti pe internet, fie la magazine cu rochii de mireasa care inchiriaza ori poti gasi chiar foste mirese care isi inchiriaza rochita.

Este bine sa te informezi cat mai mult cu putinta, nu se stie niciodata unde poti gasi cea mai buna solutie

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.