Setari Cookie-uri

Zile de poveste la Romanian Wedding Academy!

12- 14 februarie 2010 Rin Grand Hotel Vino sa petreci zile de poveste la prima expozitie tematica de nunti din Romania! Ai sansa unica de a castiga Mega premiul- Nunta Anului- de peste 20.000 de euro! Timp de 3 zile expozantii se vor intrece in decoruri spectaculoase, iti vor face propuneri tematice indraznete si te vor astepta cu zeci de concursuri!

12- 14 februarie 2010 Rin Grand Hotel

nunta tematica Vino sa petreci zile de poveste la prima expozitie tematica de nunti din Romania! Ai sansa unica de a castiga Mega premiul- Nunta Anului- de peste 20.000 de euro! Timp de 3 zile expozantii se vor intrece in decoruri spectaculoase, iti vor face propuneri tematice indraznete si te vor astepta cu zeci de concursuri!
Si asta nu e tot! Te asteapta prezentari de moda, demonstratii de machiaj de nunta, toate ornate cu vedete de seama care te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere. Doar la Romanian Wedding Academy poti descoperi colectiile de rochii de mirese din 2010, ale celor mai renumiti designeri, branduri de lux si servicii premium pentru nunta ta: Rosa Clara, Mariaj Lux, Sposa dell’ Amore, Vera Sposa etc.


Pe 14 februarie
vino sa petreci ziua indragostitilor alaturi de jumatatea ta intr-o atmosfera de basm si sarbatoare. Te asteapta un show incendiar care se va incheia cu desemnarea castigatorilor Nuntii Anului! Ce poate fi mai frumos in ziua dedicata iubirii decat o nunta ca-n povesti pe care o primesti in dar de la organizatori.

Citește și:

In caz ca nu te-ai decis care va fi tema nuntii tale, acum ai posibilitatea sa te inspiri de la expozantii nostri! Asta pentru ca fiecare participant la eveniment isi va amenaja standul conform unui proiect de design tematic conceput de consilierii evenimentului. Poti alege una dintre temele urmatoare: romantic wedding, vintage wedding, urban wedding, traditional wedding.

Romanian Wedding Academy va fi cel mai mediatizat eveniment de nunta al anului 2010.

Acesta va beneficia de o expunere media de amploare: peste 50.000 de spoturi TV in reteaua MONOPOLY TV si METROREX, spoturi TV pe led- screenuri in 15 locatii centrale, mesh-uri de promovare amplasate in locatii cu vizibilitate maxima – Zona Unirea, aparitii in ziare cu tiraje de peste 100.000 / zi, Ziarul Ring, Ziarul Libertatea, Evenimentul Zilei, Capital, aparitii in reviste mondene: Star, Shopping Report, Zile si Nopti, prezenta prin flash-news in emisiuni de audienta, spoturi radio la Kiss Fm.
De asemenea, evenimentul va fi sustinut de Antena1, Euforia TV, Antena 2 si de partenerii de nisa: Karena.ro, Casanuntilor.ro, E-nunti.ro, eva.ro, Grace.ro., Academiadenunti.ro

Citește și:

• Program expozitie orele 10.00 – 20.00
www.weddingacademy.ro

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.