Tati este un guru de pe Youtube, care a primit cea mai frumoasa cerere in casatorie: partenerul acesteia s-a gandit sa ii puna intrebarea intr-un mod inedit. Acesta a rugat cele mai cunoscute fete care posteaza pe Youtube sa faca un filmulet pentru el:

Video: Cerere in casatorie INCREDIBILA! Reactia fetei te va lasa fara cuvinte!

Sa incepem. Tati este un guru de pe Youtube, deci care ar fi cea mai buna modalitate ca partenerul sau sa o ceara de sotie daca nu printr-un clip magic, de poveste, realizat chiar de prietenele sale? Asadar, noi am filmat acest videoclip cu iubitul ei, James, l-am uploadat pe canalele noastre de Youtube in noaptea in care ei sarbatoreau doi ani de relatie. Dupa cina, ea va primi un telefon iPhone, unde va putea vizualiza acest filmulet, in timp ce el se va pune in genunchi si va pune intrebarea.

Tema videoclipului este “Wouldn’t it be cool” (Nu ar fi tare) – cuvintele pe care el le-a spus la prima lor intalnire. Va invit sa il vedeti. Veti rade, veti zambi, veti iubi show-ul fashion realizat de noi si este imposibil sa va abtineti din plans (luati-va servetelele)…. este magic. Povestile de dragoste chiar pot deveni realitate.”, a fost comentariul Evelinei, una dintre fetele care au ajutat la realizarea filmuletului.

Cum vi se pare cererea?

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

VIDEO: Tunelul dragostei - Cea mai romantica cerere in casatorie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: