Te-ai intrebat vreodata de ce unii barbati sunt speriati de casatorie? Ce cred ei ca se intampla atunci cand isi oficializeaza relatia cu persoana iubita? Iata cateva mituri despre casatorie care, in opinia celor speriati de angajament sunt adevarate:

6 reguli de baza intr-o relatie noua

Fobie de angajament: Casatoria inseamna rutina.

Foto: Shutterstock.com

Exista barbati speriati de angajament care privesc mariajul ca pe o institutie in care rutina se afla pe primul loc. Ei au impresia ca in fiecare zi se intampla exact acelasi lucru, la nesfarsit. Si gresesc enorm. La fel ca si viata, o casatorie este o calatorie in care ne asteapta bucurii, impliniri, evenimente placute, dar si vremuri mai grele, clipe de tristete etc. Niciodata nu stii ce te asteapta, fie ca este vorba de un lucru bun sau, din pacate, de unul mai putin bun.

Fobie de angajament: Dupa ce te casatoresti, dragostea dispare.

Jocurile de seductie, intalnirile romantice si momentele pasionale dispar atunci cand te casatoresti. Sau cel putin asa sunt de parere acei barbati care se tem de angajament... In realitate, lucrurile stau complet invers. O casatorie intareste legatura de dragoste si ofera mai mult timp pentru romantism. Sa te angajezi sa iti petreci tot restul vietii alaturi de cineva inseamna sa te folosesti de puterea pe care doar iubirea adevarata si profunda ti-o poate darui.

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro

Dragoste in cuvinte: Citate inspirationale pentru povesti de dragoste nemuritoare
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: