Setari Cookie-uri

Barbatul INSURAT: 22 de lucruri pe care nu le stiai despre el!

Cu toate ca barbatii fug de casatorie, casnicia are numeroase efecte pozitive si benefice asupra barbatilor.

Cu toate ca barbatii fug de casatorie, casnicia are numeroase efecte pozitive si benefice asupra barbatilor. Iata 22 de lucruri interesante despre barbatii insurati, dar si despre beneficiile casatoriei asupra barbatilor

22 de lucruri pe care nu le stiai despre barbatii insurati

Barbatii casatoriti sunt mai putin antisociali. Conform unui articol publicat pe idiva.com (ale carui cele mai importante concluzii vi le prezentam mai jos), barbatii casatoriti manifesta mai putine trasaturi asociate cu tulburarile antisociale de personalitate (precum comportamentul social, minciuna, agresiunea, violenta, lipsa remuscarii etc).

Conform aceluiasi site, casatoria are un efect linistitor si calmant asupra barbatilor. Comparativ cu barbatii single, exista o probabilitate mai mica ca barbatii casatoriti sa comita ceva ilegal sau ilicit si se baga in mai putine belele.

Citește și:

Barbatii casatoriti reactioneaza negativ la criticism.

Barbatii urmeaza principiul melcului atunci cand sunt criticati de sotia lor, avand tendinta de a se retrage in cochilia lor. Expertii maritali sunt de parere ca probabilitatea de a avea o casnicie fericita creste daca barbatii nu ar avea reactii negative imediate atunci cand partenera de viata emite o observatie/ critica/ nemultumire.

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.