Setari Cookie-uri

Cele 6 Dualitati ale Iubirii in astrologie!

Ne iubim prea mult, dar prea fericiti nu suntem.

Unele iubiri sunt menite sa curga lin si armonios, altele sa se desfasoare dupa principiul impotmolirii. Unele sunt usoare pentru suflet, altele grele… depinde si de ceea ce ii este necesar sufletului respectiv in evolutie.

Dualitatea astrologica nu este deloc intamplatoare. Din fiecare dualitate avem lectii de invatat. Sunt lectii de invatat in privinta dragostei, a relatiilor si a evolutiei personale si de cuplu. Intelegand modul in care functioneaza o relatie astrologica duala, intelegem modul in care putem imbunatati relatia respectiva.

Descopera care sunt cele 6 perechi astrologice duale, ce presupune relatia dintre aceste perechi, care sunt punctele forte si dificultatile fiecarei relatii, dar si care este calea cea mai sigura catre fericire in relatia respectiva.

Perechea duala Berbec- Balanta

Dualitatea acestei perechi are in vedere in primul rand pasiunea si senzualitatea, numarandu-se printre cele mai puternice dualitati ale astrologiei. Exista un grad inalt de intimitate si o iubire pasionala in aceasta intensa dualitate. Dar pot interveni si neintelegeri, conflicte si dezechilibre in acest cuplu, o neconcordanta intre cantitatea a ceea ce dai si cantitatea a ceea ce primesti.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.