Setari Cookie-uri

Horoscopul pasarilor: Afla ce pasare iti poarta mesajul personal spre cer!

Suntem in conexiune cu natura.

Suntem in conexiune cu tot ceea ce ne inconjoara. Drept pentru care, probabil nu stiati, dar exista pentru fiecare dintre noi, o pasare care ne poarta mesajul personal in vazduh. Ce pasare esti in Horoscopul pasarilor?

21 ian – 17 februarie - PRIHOR

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com


Daca in zodiacul psarilor esti Prihor, te caracterizeaza un temperament patimas si energic. In general, prohorii sunt orgoliosi si isi iubesc caminul, au de asemenea tendinta de a fi cam galciavi.

18 februarie - 17 martie - STICLETE

Cei din zodia Sticletelui sunt persoane colorate, au personalitati gregare. Iubesc sa se afle innconjurati de oameni, de aceea au asa de multi prieteni. Faptul de a fi inconjurati de oameni pe care ii iubesc le da un sentiment de siguranta. Trebuie sa gaseasca un spatiu propice unde sa isi manifeste creativitatea. Uneori devin prea repede iritati, datorita firii temperamentale.

Citește și:

18 martie - 14 aprilie - SOIM

Cei nascuti sub semnul soimului sunt indivizi cu personalitati puternice, care nu se sfiesc sa isi afiseze determinarea si curajul. Ei evita totusi situatiile problematice cu mare tact. Nu le place sa isi iroseasca energia in situatii care par sa duca catre nicaieri.

Citeste continuarea articolului pe GARBO.RO

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.