Setari Cookie-uri

M-am nascut cu un copil frumos in mine... Miracolul Copilului Interior

Nu incetam sa ne mai jucam fiindca inaintam in varsta.

Copilul interior simte nevoia unui parinte care sa il protejeze si sa il asigure ca totul va fi bine, ca poate totul, ca are pe maini aripi invizibile care pot creste suficient de mult incat sa-l duca la destinatia visata.

Nu incetam sa ne mai jucam fiindca inaintam in varsta
Inaintam in varsta fiindca am incetat sa ne mai jucam.
” (Catherine Glennie)

Eu sunt sentimentele tale, visurile tale, fanteziile tale...

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

"Hei, ia asculta aici! Am obosit si m-am saturat ca zi de zi sa ma ignori. Te duci la munca, iesi cu prietenii, dormi, mananci, iti traiesti viata ca si cum eu nu as exista. Din cand in cand, cand esti depresiv sau bolnav si zaci in pat, iti mai aduci aminte de mine, copilul dinauntrul tau. Insa iti pasa cu adevarat de mine?

Te intrebi vreodata cu adevarat ce vreau eu? Si iata-ma cum stau aici, taind frunze la caini, asteptand ca tu sa-ti dai seama de mine. Mai intai, parintii tai au inceput sa ignore parti din mine. Treptat, tu ai continuat din punctul in care parintii tai au incetat.

Citește și:

ti mai aduci aminte de mine? Eu sunt sentimentele tale, visurile tale, fanteziile tale. Sunt cel caruia ii placea sa mearga in parc. Sunt cel caruia ii place inghetata, ii plac muntii, ii plac razele de soare. Eu sunt cel care vrea sa se joace. Eu sunt de asemenea si cel caruia ii place sa fie imbratisat si sa i se spuna ca este iubit. Eu sunt copilul din interiorul tau, sunt Tu. Nu-mi pasa ca esti adult acum. De ce acest lucru trebuie sa insemne ca poti uita de mine?...

Citeste continuarea articolului pe GARBO.RO

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.