Setari Cookie-uri

Cum sa ai cea mai tare petrecere a burlacitelor

Alege un club in care sa te distrezi in ultima zi a ta de femeie nemaritata, sau mergi intr-un weekend in alt oras si da acolo o petrecere pe cinste.

In ultimul timp petrecerea burlacitelor este din ce in ce mai des organizata si de catre miresele din Romania. Este un alt obicei preluat de la americani care a prins foarte bine.

Petrecerea burlacitelor reprezinta ultima noapte a miresei inainte sa intre in randul femeilor maritate, ultima noapte de burlacie.

Asa cum barbatii se distreaza ca niciodata la petrecerea burlacilor, la fel decurg lucrurile si la petrecerea burlacitelor.

foto femei in club de noapte sursa shutterstock

Ca sa ai o petrecere a burlacitelor de neuitat iti sugerez sa organizezi o noapte in club sau un weekend in afara orasului.

Stiu ca unei femei nu ii sta bine cu paharul de bautura in mana, insa in aceasta seara ai voie sa depasesti limita pentru ca este ultima ta noapte de burlacita si trebuie sa o sarbatoresti cum se cuvine.
Ia-ti prietenele si meregti intr-un club de streptease.

Citește și:

Nu fi timida si accepta sa traiesti o experienta unica. Daca esti invitata pe scena de catre unul dintre barbatii care va ofera un spectacol incendiar, nu refuza. Distreaza-te cat poti de mult si nu te gandi la ce va urma.

Petrecerea burlacitelor in club este una dintre cele mai frumoase. Alaturi de prietenele tale faceti un tur al cluburilor din orasul tau si distrati-va asa cum nu ati mai facut-o pana acum.

Nu uita sa ai la tine un aparat de fotografiat si voalul de mireasa care iti va aduce o multime de beneficii.
Jocurile distractive sunt detaliile picante ale unei petreceri a burlacitelor. Domnisoarele de onoare trebuie sa pregateasca provocari incendiare pentru mireasa.

De exemplu, sa alegi 3 barbati care sa te pupe pe fata, sau sa mergi la unul dintre ei si sa ghicesti ce culoare are lenjeria intima pe care o poarta, apoi, daca provocarea nu este indeplinita trebuie sa bei ceva.

Citește și:

Ar fi bine ca organizarea acestei petreceri sa fie realizata de catre domnisoarele de onoare si de catre nasa, astfel incat sa ai parte de cat mai multe surprize.

Nu uita la sfarsitul petrecerii sa deschizi cadourile pentru ca vor fi dintre cele mai amuzante si neobisnuite.

Foto prima pagina colaj cu persoane tinere si atractive

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.