Setari Cookie-uri

Barton Goldsmith: 10 reguli dupa care sa iubesti

Iata 10 reguli ale dragostei in doi expuse de celebrul psiholog Barton Goldsmith, reguli care au calauzit multe cupluri catre fericire si armonie:

Profesorul doctor Barton Goldsmith este un psihoterapeut celebru, cu peste 25 de ani de experienta in terapia relatiilor si a casniciilor. Barton Goldsmith este autor al mai multor carti de psihologie printre care cea mai recenta este "100 Ways to Boost Your Self-Confidence — Believe in Yourself and Others Will Too" (2010). Intr-un articol publicat in revista psychology today.com, psihologul expune 10 reguli ale dragostei in cuplu, reguli care au calauzit multe cupluri catre fericire si armonie. Iata care sunt acestea in viziunea lui Barton Goldsmith:

Barton Goldsmith: 10 reguli dupa care sa iubesti in cuplu

"1. Cand cineva pe care il iubesti te raneste, nu il rani niciodata inapoi. In loc sa faci acest lucru, arata-i ca sentimentele tale au fost ranite si ca trebuie sa isi ceara scuze. Astfel, viata ta sentimentala se va imbunatati.

Citește și:

2. Minimalizeaza drama in viata ta. A invata cum sa fii intr-o relatie isi poate avea provocarile sale. Nu merita sa te superi pentru orice lucru marunt. Cand iti investesti toata energia emotionala in alte lucruri, nu o sa-ti mai ramana energie pentru cel pe care il iubesti. Pastreaza lucrurile marunte in locul lor corect. cuplu fericit

3. Daca ai facut o greseala, asuma-ti vina. Cu totii spunem si facem lucruri prostesti; este doar o parte din a fi om. Accepta ca nici tu, nici partenerul tau nu sunteti perfecti. Neluand greselile celuilalt la modul personal, puteti scadea simtitor tensiunea in relatia voastra de iubire.

4. Daca viata ta amoroasa trece printr-un ritm mai lent, vorbeste despre acest lucru si vezi cum si ce simte fiecare din voi. Este ok daca sunteti amandoi de acord cu acest lucru, insa daca unul din voi are nevoie de mai multa atentie fizica, ar trebui sa incerci sa rezolvi acest lucru. Partenerul tau s-ar putea simti singur si plin de resentimente, ceea ce te va impiedica sa-i fii aproape.

Citește și:

5. Petreceti o seara pe canapea imbratisandu-va. Nu stati si nici nu va uitati la niciun film, ci puneti muzica pe fundal. Stati pur si simplu unul in bratele celuilalt si bucurati-va de apropiere. Pentru unii oameni, a se cuibari la pieptul celuilalt este la fel de intim ca a face dragoste."

Citeste articolul integral pe Garbo.ro

Sursa foto interior si prima pagina: Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.