Setari Cookie-uri

Top 5 motive pentru care trebuie sa te mariti

Este atat de bine sa stii ca ai pe cineva langa tine care sa te iubeasca neconditionat si sa iti fie alaturi mereu incat te gandesti serios sa te mariti atunci cand iti vei gasi sufletul pereche. Intr-adevar nimic nu poate fi mai frumos!

Nu, nu doar pentru simplul fapt ca este in legea firii si ca asa face toata lumea. Sunt multe alte motive pentru care este mult mai bine sa fii maritata decat sa fii singura si noi le-am selectat pe cele mai bune pentru tine.

Bineinteles ca si faptul ca nu esti intr-o relatie are avantajele sale. Poti sa faci tot ceea ce iti trece prin cap fara sa dai explicatii nimanui, poti sa flirtezi cu orice barbat vrei fara sa te simti vinovata si multe alte lucruri.

Toate astea sunt frumoase pana la un punct, atunci cand simti ca nu mai au niciun farmec si ca vrei sa iti gasesti adevarata liniste langa persoana potrivita.

foto mire si mireasa sursa shutterstock

1. Sex regulat

Si incep cu asta pentru ca este mult mai placut sa faci sex cu persoana pe care o iubesti decat cu un necunoscut sau cu o persoana pentru ca nu ai sentimente foarte profunde.

2. Stabilitate financiara

Citește și:

"Unde-s doi puterea creste" spune o vorba din batrani si chiar asa este. Facturile nu iti mai consuma toate finantele, iti poti permite o casa mai mare, o masina mai buna si iti mai raman si bani pentru a-ti satisface propriile placeri.

3. Suport neconditionat

Atunci cand esti maritata esti alaturi de persoana respectiva la bine si la rau asa cum ai promis in fata divinitatii si exact acelasi lucru trebuie sa il faca si persoana iubita pentru tine. Este foarte placut sa stii ca orice s-ar intampla ai pe cineva alaturi neconditionat.

4. Pentru ca asa a fost dat

De la Dumnezeu si pentru ca asa scrie in Biblie. Omul nu trebuie sa traiasca singur. El trebuie sa isi intemeieze o familie, sa aiba alaturi persoana potrivita pentru a-si putea gasi linistea.

5. Construirea unui camin

Si cand spun camin nu ma refer la lucrurile materiale. La un moment dat iti vei dori un copil sau mai multi si poate nu vrei neaparat sa te mariti. Legile nescrise spun ca este mult mai bine si mai sanatos pentru un copil sa creasca si sa evolueze intr-un camin in adevaratul sens al cuvantului.

Citește și:

Sursa: YourTango.com

foto prima pagina poza romantica sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.