Setari Cookie-uri

Sfaturi utile: Cum alegi verighetele

Afla cum sa alegi corect verighetele perfecte!

Verighetele nu pot fi considerate un simplu accesoriu ci un simbol al iubirii si al uniunii dintre tine si sotul tau. Atunci cand alegi verighetele trebuie sa ai in vedere cateva lucruri foarte importante.

foto: verighete, Shutterstock

Stabileste un buget

Modelele verighetelor sunt din ce in ce mai variate si pretul lor creste in functie de calitate si in functie de complexitatea modelului. Cel mai bine este sa iti stabilesti un buget maxim pe care sa il acorzi verighetelor ca nu cumva sa te lasi coplesita de multitudinea modelelor si sa alegi ceva foarte scump. Stabileste niste limite intre care sa te incadrezi.

Ia masurile potrivite

In ceea ce priveste alegerea verighetelor ar fi bine sa nu te grabesti pentru ca o astfel de alegere este foarte importanta avand in vedere faptul ca vrei sa le porti pentru toata viata. Daca modelul tau preferat nu este disponibil in masurile potrivite poti da comanda, dar asta trebuie sa o faci din timp.

Citește și:

Alege calitatea

Verighete se gasesc pe toate drumurile, insa unele de calitate le vei gasi doar in magazinele autorizate care ofera si garantie la achizitionarea oricarei bijuterii, in mod special a verighetelor. Asigura-te ca verighetele tale au garantia corespunzatoare.

Nu tine cont de tendinte

Asa cum in ceea ce priveste hainele moda se schimba de la sezon la sezon, asa ne putem astepta si in ceea ce priveste verighetele. Cel mai bun sfat ar fi sa nu urmezi neaparat cursul trendurilor si sa alegi verighetele care iti plac cel mai mult si cu care te simti cel mai bine avand in vedere faptul ca le vei purta foarte mult timp pe deget.

Fii unica

De cele mai multe ori cuplurile sunt tentate sa aleaga modelel clasice de verighete care nu se demodeaza niciodata. Este adevarat ca ceea ce este clasic nu da gres niciodata, insa tehnologia de astazi ne permite sa ne alegem modele unice pe care ni le putem personaliza dupa bunul plac.

Citește și:

foto prima pagina: verighete, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.