Setari Cookie-uri

Ce spune inelul de logodna despre viitorul casniciei tale!

Se spune prin targ ca daca inelul de logodna este prea mare, prevesteste ceva rau in legatura cu viitorul relatiei.

Visezi la un inel de logdna cu un diamant perfect si chiar ai incercat cateva pana acum doar asa sa vezi cum iti sta si daca se potriveste cu zambetul tau. Bineinteles, diamantele sunt perfecte si daca nu se potrivesc, facem cumva si vor arata absolut miraculous pe degetul nostru atunci cand urmeaza sa il primim.

Dar daca nu primim un diamant? In acest caz ce facem si ce mai asortam cu zambetul pe care l-am exersat atat de mult timp in oglinda ca sa se potriveasca cu diamantul perfect?

1. Asociezi valoarea lui cu valoarea sentimentelor tale

Fie ca facem acest lucru constient sau nu, de fiecare data cand auzim de logodna cuiva sau aflam din intamplare, vrem sa vedem inelul de logodna. Tindem de cele mai multe ori sa asemanam stralucirea inelului cu stralucirea relatiei de cuplu si cu succesul celor doi .

2. Importanta inelului inseamna ceva pentru tine

Citește și:

Daca visezi la un inel de logodna cu un diamant enorm care vorba aceea, "sa se vada de la o posta", inseamna ca te intereseaza mai mult sectorul financiar al viitorului tau sot decat sentimentele lui pentru tine, pentru ca ale tale stim deja care sunt.

3. Puteti sa impartiti costurile

Pentru ca acum si femeile castiga la fel de bine precum barbatii (si in unele cazuri chiar mai bine decat ei), puteti sa va ganditi chiar sa participati amandoi la achizitionarea acestuia, chiar daca in mod normal barbatul este cel care suporta cheltuielile. Acest lucru nu va umbri romantismul momentului, ba chiar ar putea fi ceva original care sa va defineasca mai mult in pozitia de cuplu.

4. Simbolistica lui inseamna mult mai mult

Daca marimea inelului de logodna conteaza atat de mult pentru tine si pur si simplu faci tot ceea ce se poate pentru a fi observat cat mai des si pentru a primi aprecierile aferente, ar trebui sa iti pui cateva semne de intrebare si sa vezi de ce acorzi atat de mare importanta unui accesoriu.

Citește și:

5. Se poate pune problema unui risc ridicat de divort

Se pare ca unele studii au demonstrat ideea conform careia daca pretul unui inel de logodna este exorbitant, rata divortului creste simtitor si asta pentru ca preocuparile financiare tind sa degenereze si sa creeze de multe ori discutii inutile ce se pot transforma in adevarate certuri de proportii.

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Sursa articol: EliteDaily.com

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.