Setari Cookie-uri

4 lucruri pe care o mireasa nu trebuie sa le faca niciodata in fata invitatilor la nunta

Ce trebuie sa evite o mireasa la nunta!

Este adevarat ca este Ziua cea Mare pentru voi si ca tu esti mireasa, insa in ziua nuntii, in ciuda emotiilor prin care treci, nu trebuie sa uiti bunele maniere sau autocontrolul. Chiar daca treci printr-un carusel emotional extrem de solicitant, depune toate eforturile pentru a te stapani si a nu te purta intr-o maniera grosolana si lipsita de respect cu cei din jurul tau. Iata de ce anume trebuie sa te feresti:

nunta
Foto interior si prima pagina: www. BillionPhotos.com, Shutterstock

1. Nu te certa niciodata cu mirele in fata invitatilor

Chiar daca a facut ceva care te-a calcat pe nervi, cel mai bine este sa aveti o mica discutie intr-un loc ferit, departe de ochi si urechi indiscrete care abia asteapta sa eticheteze si sa prezica, pline de pesimism, viitorul relatiei voastre. Nu dati apa la moara barfelor, chiar si celor mai inocente, o cearta este de obicei conatructiva, cata vreme nu ii faceti si pe ceilalti partasi la ea.

Citește și:

2. Nu fi rautacioasa si lipsita de respect cu parintii tai

Cu siguranta si pentru ei este o zi incarcata de emotii si fericire, asa ca daca te calca pe nervi, acorda-le prezumtia de nevinovatie. Cu siguranta nu intentioneaza sa te supere cu nimic, chiar daca ti se pare ca le iese de minune. Poate ca au acaparat ringul de dans sau au solicitari exotice catre DJ, ori ti se pare ca tatal tau a cam exagerat cu licorile bahice, insa relaxeaza-te si ia lucrurile ca atare. O mireasa incruntata nu face decat sa strice cheful oricarui petrecaret, si nu iti doresti asta, nu-i asa?

3. Nu te plange in legatura cu mancarea sau bautura in fata invitatilor

Daca vrei sa ai o discutie cu cineva in legatura cu asa, mergi la seful de sala si roaga-l sa te duca la chefii care pregatesc mancarea la bucatarie. Discuta in mod civilizat cu acestia si clarifica-le ceea ce nu corespunde meniului pe care l-ai ales, fara a ridica tonul si fara a-i jigni. Cu siguranta vor sa te multumeasca, asa ca vor face tot ce este posibil sa fii fericita.

Citește și:

4. Nu iti vorbi de rau socrii in fata familiei tale sau a prietenilor

Nu se admit nici macar comentarii rautacioase cu privire la optiunile vestimentare pe care le-au abordat. Nu incepe aceasta relatie cu stangul. Poti avea surpriza sa descoperi in ei niste oameni calzi, cu inima deschisa, care abia asteapta sa iti faca loc in ea. Acest lucru este valabil si pentru un eventual cumnat care ti se pare nesuferit. Fereste-te de orice aluzii, nunta nu reprezinta momentul potrivit pentru a-ti exprima pe fata simpatiile sau antipatiile, pentru exista urechi peste tot, iar daca cel vizat afla ceea ce crezi despre el, relatia dintre voi va avea de suferit, uneori chiar pentru totdeauna.

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.