Setari Cookie-uri

Colierul miresei accesoriul sezonului

De la machiaj si coafura pana la alegerea bijuteriilor, nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii pentru ca, asa cum se spune, the devil is in the details.

De la machiaj si coafura pana la alegerea bijuteriilor, nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii pentru ca, asa cum se spune, „the devil is in the details”.

Dupa ce te-ai hotarat asupra rochiei pe care o vei purta, este momentul sa treci la urmatoarea etapa: accesorizarea.

Colierul este fara doar si poate accesoriul sezonului. Alegerea lui poate fi o sarcina destul de dificila, deoarece trebuie sa complimenteze perfect tinuta si sa nu intre in competitie cu rochia.

Colierele opulente s-au impus inca de anul trecut si, pentru colectiile de primavara-vara, designerii merg pe aceeasi linie a extravagantei. Inspira-te din prezentarile creatorilor celebri - Karl Lagerfeld (Chanel), Albert Elbaz (Lanvin), Anna Molinari (Blumarine) - si opteaza pentru coliere statement, combinatii de pietre pretioase si semipretioase, materiale textile si cristale, pietre colorate incastrate in metale argintii sau aurii, multe straturi de margele. Supermiresele cu spirit rebel si gust pentru dramatic aleg superdimensiunile.
Stella McCartney, Monique Lhuillier sau Oscar de la Renta au creat coliere inspirate de mediul acvatic, in forma de scoaica, cochilii de melc, decorate cu stelute de mare, nuantate in ivoire, alb sau albastru. Arata superb pe pielea bronzata si asortate unor texturi vaporoase. Aceste bijuterii fantezie te vor transforma intr-o sirena ce va atrage toate privirile.

Citește și:

Citeste in continuare in revista Ideal Mariaj si descopera acceosriile perefecte pentru rochia ta de mireasa.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.