Setari Cookie-uri

Colectia Cherie 2013 Casa Vogue Mariage

Casa Vogue Mariage prezinta noile modele de rochii de mireasa, in acord cu tendintele 2013.

Comunicat de presa

Delicata ca o floare, nobila in gesturi si tandra din priviri, Cherie este o domnisoara frumoasa, inteligenta, romantica si impunatoare prin misterul pe care il imprastie prin prezenta ei. Iubeste trandafirii, primavara si briza oceanului. Isi poarta cu gratie rochiile in stil clasic dar si cele in stil contemporan. Adora dantela si delicatetea-i, finetea tulului si fosnetul misterios al taftalei. Albul simbolizeaza cel mai bine sufletul ei pur.

Cherie a fost sursa de inspiratie a designerului Svetlana Dintu pentru ultima colectie semnata pentru Casa Vogue Mariage – Colectia Cherie 2013 Casa Vogue Mariage. Noile modele de rochii de mireasa lucrate si brodate manual, prezinta viitoarei miresei diferite optiuni de tesatura, croi si textura. De la rochii cu peste 2500 de cristale swarovski cusute manual pana la deux-pieces accesorizate cu perle naturale si dantela chantilly. Tul imperial, tafta si satin sunt tesaturile cu care designerul jongleaza si in aceasta ultima colectie pentru Casei Vogue Mariage.

Citește și:

In perioada 22-24 februarie 2013, Casa Vogue Mariage va prezenta Colectia Cherie 2013 la Targul Ghidul Miresei, organizat in Centrul Expozitional Romexpo, respectiv Cupola Romexpo.

Inca de la lansarea sa oficiala din 2011, Casa Vogue Mariage a considerat ca una dintre cele mai oportune modalitati de a se prezenta viitoareler mirese, participarea la targurile de nunti din Romania. Casa Vogue Mariage va prezenta la editia de iarna 2013 a Targului Ghidul Miresei si ultimele colectii de rochii de mireasa si rochii de ocazie. Rochiile de mireasa din colectiile 2012/2013 sunt reprezentative stilului modern, vintage si romantic.

Pentru a vedea cateva dintre noile modele de rochii de mireasa, viziteaza galeria...

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.